- 19,753
- 10,665
- 113
Bir tane komunist kuyumcu vardı ama nickini bilemicem o da aktifti çokBak hatirliyon dimi sende onu 😅 , bytako mu ne vardı bide, iskambil kağıdı vardı pp de
Bir tane komunist kuyumcu vardı ama nickini bilemicem o da aktifti çokBak hatirliyon dimi sende onu 😅 , bytako mu ne vardı bide, iskambil kağıdı vardı pp de
He nikini bilseydik hatirlardim belkiBir tane komunist kuyumcu vardı ama nickini bilemicem o da aktifti çok
Hepsi kayıplara karıştıHe nikini bilseydik hatirlardim belki
Hepsi banlara karıştı bence 😃Hepsi kayıplara karıştı
Başka var mı hatırladığınHepsi banlara karıştı bence 😃
Bozkurt5353 vardı kulakları çınlasın,onu hatirlion muBaşka var mı hatırladığın
Yok onu çıkaramadımBozkurt5353 vardı kulakları çınlasın,onu hatirlion mu
Sukes1982 vardı eskidenEski eskide kalmistir onunuze bakin
Adam var ya, ekremabi gibiydi, özel roll kısmı açtı, canın sıkıldı mı git yanına 200 TL hazır her gün, payfix limiti bitiyordu onun her ay, kumbarabet destege yazardı benim hesaptaki parayı arkadaşların hesaba ekleyin,her gün yapiodu oyleYok onu çıkaramadım
Hiç denk gelmedi kaçırmışızAdam var ya, ekremabi gibiydi, özel roll kısmı açtı, canın sıkıldı mı git yanına 200 TL hazır her gün, payfix limiti bitiyordu onun her ay, kumbarabet destege yazardı benim hesaptaki parayı arkadaşların hesaba ekleyin,her gün yapiodu oyle
Dayıyı bilirizSukes1982 vardı eskiden
İyidi rahmetli 😃, san Sebastian cok severdi,onu dağıttık arkasindanDayıyı biliriz
Mobese kameralarını izlemek lazım,belki esgali çıkarNe yapmak lazım
Ciddi misin dostBenim arabanın üstüne dünya haritası çizmişler zina dölleri
Evet sabah bakiyorum araba harita tarzı çizmişler şehir şehir ayırmış lar önünede sürülmüş tarla yapmislar saatlerce ugrassam cizememCiddi misin dost
İnsanlar çıldırmış geçmiş olsun dostEvet sabah bakiyorum araba harita tarzı çizmişler şehir şehir ayırmış lar önünede sürülmüş tarla yapmislar saatlerce ugrassam cizemem