- 34,190
- 15,038
- 113
Eklenmesini bekliyorum işte Sözde risk birimi ekliyormuş Ara ara hesabınızı kontrol edin diyor bilmem ne diyor canlı
Bakiye siliyorlar bilgin olsun benim sildi bakiyemi ibneler betparkla aynı grupEklenmesini bekliyorum işte Sözde risk birimi ekliyormuş Ara ara hesabınızı kontrol edin diyor bilmem ne diyor canlı
O zaman hiç uğraşmayalım boşuna uğraşırızBakiye siliyorlar bilgin olsun benim sildi bakiyemi ibneler
Sen bilirsin...Gecmisdeki konulara bak göreceksin yorumlarıO zaman hiç uğraşmayalım boşuna uğraşırız
Yine de bir deneyelim ya zaman olur belki öder i****Sen bilirsin...Gecmisdeki konulara bak göreceksin yorumları
Ne deniyoruzYine de bir deneyelim ya zaman olur belki öder i****
Kalitebet davet göndermiş 300 TL ₺2.500 çekimli eklenmesini bekliyorumNe deniyoruz
Söyledim diyor doğum tarihinizi bilmiyor musunuz bilmem ne eklemeyecek herhaldeBro yani şöyle doğum günümü yanlış yazdım düzeltebilir misin diye bunkadar basit
AsSelamünaleyküm konu geride kalmış
Ya diyorum ya Bizden hızlısı mezarda her zaman her yerdeyiz😄😄😄😄😄😄As
Ulan muro kod konusunda sen gırgır yerinde sen her yerde sen ne yapın olm sen
Oda güzel kovala bakalım belki yerde para bulursunYa diyorum ya Bizden hızlısı mezarda her zaman her yerdeyiz😄😄😄😄😄😄
Sen de kovala Senin de olsun😄😄😄Oda güzel kovala bakalım belki yerde para bulursun
Ooo b3n çok oldu bırakalı kodu modu koyuyorum bahse gelirse ekime gelmezse bilionSen de kovala Senin de olsun😄😄😄
Sen kaybet diye herşey olur kardeşAnasını sattığımın takımı 90+ da 2 tane gol mü gelir ya