- 2,157
- 2,756
- 113
Eyvallah kral darısı hepinize inşallahVallahi Görmedim Kral işin gücün rast gitsin inşallah da bulaşmazsın
Eyvallah kral darısı hepinize inşallahVallahi Görmedim Kral işin gücün rast gitsin inşallah da bulaşmazsın
Ya görünmüyordum merak ettim ya Sevildiğini bil Allah işini rast getirsin kendine dikkat etEyvallah kral darısı hepinize inşallah
Allah razı olsun kral bende seni severim. Buraya da pek kolay Kolay girmem hakkını helal etYa görünmüyordum merak ettim ya Sevildiğini bil Allah işini rast getirsin kendine dikkat et
Sen de hakkını helal et Daha da alıntı yapmam bilmiyordum Hadi hayırlı gecelerin olsunAllah razı olsun kral bende seni severim. Buraya da pek kolay Kolay girmem hakkını helal et
Gardasim daha bitmedimi tatil...çikta gel la çayin soğuduSen de hakkını helal et Daha da alıntı yapmam bilmiyordum Hadi hayırlı gecelerin olsun
Murosuz gecen 5 gün senide şaşırtmış,,iyi akşamlar ridvanim ;(Günaydın dostlar
Muro ya ne olduMurosuz gecen 5 gün senide şaşırtmış,,iyi akşamlar ridvanim ;(
Ayrıntıya sahip değilim,ne olduysa dm de oldu...konuda pek banlanacak tartışması yoktu o gece..Muro ya ne oldu
Yaktılar muronun da canını ama Muro gelince burayı ateşe verirAyrıntıya sahip değilim,ne olduysa dm de oldu...konuda pek banlanacak tartışması yoktu o gece..
Pazartesi gelir ...
Noldu kkkiSelamünaleyküm 7 gün Ban nedir ya
7 gün Ban yemişim daha yeni açıldı Ayıp vallahi ya 7 gün nedir ya 3 gün olur 2 gün olur 7 gün ne yaNoldu kkki
Olay neydi çözemedik biz7 gün Ban yemişim daha yeni açıldı Ayıp vallahi ya 7 gün nedir ya 3 gün olur 2 gün olur 7 gün ne ya
Küfür ediyorum yaOlay neydi çözemedik biz
Kim kışkırttıKüfür ediyorum ya
Kendine bir dm aç kime kizarsan göt oaraya küfür et gelKüfür ediyorum ya
hatırlasam ona da olacak da hatırlamıyorum kimdi oKim kışkırttı
Nice senelere MuroSelamünaleyküm doğum günü bonusu veren siteleri bu konu altında toplayın hemen😄😄😄😄😄