- 2,866
- 2,384
- 113
@Hayat1kumar galiba😁🤣Gece kim diyordu kapalı diye ))dD
@Hayat1kumar galiba😁🤣Gece kim diyordu kapalı diye ))dD
Yok be kardeism ben öyle bişey demedim yahu.gece senin kuponunu tekip ettim sadece senin dm ile isim yokdu habeirm yokki acikmiydi kapalı niye oyle bişey diyim.karistirdin belliki önemli deil.neyse hadi bol sans iyi eglenceler@Hayat1kumar galiba😁🤣
Biliyorum reisim takıldım sadece kusurumuz olduysa affolaYok be kardeism ben öyle bişey demedim yahu.gece senin kuponunu tekip ettim sadece senin dm ile isim yokdu habeirm yokki acikmiydi kapalı niye oyle bişey diyim.karistirdin belliki önemli deil.neyse hadi bol sans iyi eglenceler
Teşekkürler size bol şanslar@Mayko78 @aSiRuH06 @ferdikadıoğlu Canlar bu konuya gelin buradan devam edeceğiz hedefe ulaştığım zaman sırayla gideceğiz rol parası atıp
Diğer konuda ismin geçiyorsa Burada da varsındır belki bir ben görmemişimdir kusura bakma Kral ben 3 kişi gördüm attım mı mayko'dan devamLa diğer konuda ismimiz geçiyordu burada geçmiyor sıralamada anlamadım neyse bol şansınız olsun roller hep won olur insallah
Sende varsın kardeşim rol murattaydi mayko devam edecek şimdi sıraylaLa diğer konuda ismimiz geçiyordu burada geçmiyor sıralamada anlamadım neyse bol şansınız olsun roller hep won olur insallah
...Beyler ilk adım bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 616587
başardık bu sefer anlamadığım basketlerdenSohbet konusu açıp roll yapan koca yürekli muro @Muroo1988
Sıkıntı yok bro biz yapsak zaten lose olur aq kaç aydır iflahım.......Diğer konuda ismin geçiyorsa Burada da varsındır belki bir ben görmemişimdir kusura bakma Kral ben 3 kişi gördüm attım mı mayko'dan devam
O benim hatam Kral 3 kişi yazdım ben 3 kişi gördüm Çünkü baştaSende varsın kardeşim rol murattaydi mayko devam edecek şimdi sırayla
Bol şans broBeyler ilk adım bol şans
Vallahi ben de senin gibiydim Kral bak anlamadığım baskete girdim iki sefer yaptık şans kısmetSıkıntı yok bro biz yapsak zaten lose olur aq kaç aydır iflahım.......
Attim agacim ilk adimiSende varsın kardeşim rol murattaydi mayko devam edecek şimdi sırayla
Bol Şansın olsun maykomBeyler ilk adım bol şans
..Beyler ilk adım bol şans
Toprağım gizliden kıraathanen de kumar oynatiyorsun cezası büyük demedi deme. Hakkinda İhbar var. Shellac baskın yapar konuna birazdan. 🤣Diğer konuda ismin geçiyorsa Burada da varsındır belki bir ben görmemişimdir kusura bakma Kral ben 3 kişi gördüm attım mı mayko'dan devam