- 35,583
- 15,772
- 113
Sesli yazıyorum ya bazı kelimeler yanlış oluyorAyla kim )
Sesli yazıyorum ya bazı kelimeler yanlış oluyorAyla kim )
Şugar muro 🤣🥳Ayla kim )
2.20 alt oranı var..boz alta baş ditor deli gonulŞimdi kupinu Bozup alt alsam kesin atarlar dD
Malatyalısın sen muro niye trakyalı gibi konuşuyon 😄Sesli yazıyorum ya bazı kelimeler yanlış oluyor
Sesli yazıyorum ya bazı kelimeler yanlış oluyor
Tehlikeli..ben sesli yazsam anında bamlanirim ddDŞugar muro 🤣🥳
Karar senin ihtiyar göynün nasıl istiyorsa2.20 alt oranı var..boz alta baş ditor deli gonul
Evet Malatyalıyım bak Romanya 2 2 yattı dedim sizeMalatyalısın sen muro trakyalı gibi konuşuyon 😄
Sana dedim Boz Bak iki buçuk üstüne var ya şu ana kadar en az 5 lira oranı vardı bir gol daha varTehlikeli..ben sesli yazsam anında bamlanirim ddD
110 veriyor..gol gelse 350 civarı.. kararsız kaldım..Sana dedim Boz Bak iki buçuk üstüne var ya şu ana kadar en az 5 lira oranı vardı bir gol daha var
Aleyküm selam hacıCümleten selamın aleyküm dostlar Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun
Aleykümselam Ferdi nerelerdesin sen yaCümleten selamın aleyküm dostlar Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun
Ya Boz Romanya 2 Lig'e gir 2,5 üst güzel oranı vardır Şu an bir baksana ne kadar oranı var110 veriyor..gol gelse 350 civarı.. kararsız kaldım..
Ve aleyküm selam...hgCümleten selamın aleyküm dostlar Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun
Keşke Biraz bekleyip 2,5 üst girseydin biraz daha oran çoğalsaydı 80'den sonra gol gelir diye tahmin ediyorum
Yeterki gelsin ana paraya geri donekKeşke Biraz bekleyip 2,5 üst girseydin biraz daha oran çoğalsaydı 80'den sonra gol gelir diye tahmin ediyorum
Tahminimde yanıltmaz diye tahmin ediyorum da bakalımYeterki gelsin ana paraya geri donek
Belinize kuvvetKeşke Biraz bekleyip 2,5 üst girseydin biraz daha oran çoğalsaydı 80'den sonra gol gelir diye tahmin ediyorum