- 3,892
- 2,172
- 113
Aferin sana yaldızlı pekiiBiz gece yatıyorum
Aferin sana yaldızlı pekiiBiz gece yatıyorum
Sen de gece buradasın arada kaynamaBiz gece yatıyorum
Muromm su içmeye kalktım gözüme takıldı aga başkanlara yazda dmden su senin yeni uye yazan yazıyı silsinler be aga benim zoruma gidiyorSen de gece buradasın arada kaynama
Lan burada sayılı kişilerdeniz en çok mesajı olan en çok nasıl yeni üye oluyor maykom vallahi ben de yeni farkına varıyorumMuromm su içmeye kalktım gözüme takıldı aga başkanlara yazda dmden su senin yeni uye yazan yazıyı silsinler be aga benim zoruma gidiyor
Adamsın MaykoMuromm su içmeye kalktım gözüme takıldı aga başkanlara yazda dmden su senin yeni uye yazan yazıyı silsinler be aga benim zoruma gidiyor
Aynen agacim aynen öyle tuhaf aga dmden yaz aga başkanlara ben tekrar yatıyorum murom geldigimde seni eski toprak goreyim kanka sildirt o yazıyıLan burada sayılı kişilerdeniz en çok mesajı olan en çok nasıl yeni üye oluyor maykom vallahi ben de yeni farkına varıyorum
Ne demesi Ben ortaya yazarım Direkt beni bilmiyor musunAynen agacim aynen öyle tuhaf aga dmden yaz aga başkanlara ben tekrar yatıyorum murom geldigimde seni eski toprak goreyim kanka sildirt o yazıyı
Kanka onlar şuan yatiyor başkanı etiketle
Adam adam görüşürüz canom oglenNe demesi Ben ortaya yazarım Direkt beni bilmiyor musun
Adamsın renktasimMuromm su içmeye kalktım gözüme takıldı aga başkanlara yazda dmden su senin yeni uye yazan yazıyı silsinler be aga benim zoruma gidiyor
Can ridom hg agamAdamsın renktasim
Mayko geldi yine yaptı yapacağını 2 dakikada bizi canlandırdıAdamsın renktasim
Hoş buldum renktasim hadi iyi uykularCan ridom hg agam
Sana bir şey söyleyeyim mi O hayatta yatamaz biraz daha yine buradaHoş buldum renktasim hadi iyi uykular
Boşver ona vereceğin parayı kumara bas katla,hem sigara dinen mekruhO değil de şu Tütüncü astım var ya şimdi gideceğim tütüncüye saracağım Ulan tütün alıyorum 20 tane sigara var içinde 10 tanesi boş sigaranın Tütüne boş yani içi boş
Vallahi Kral ya gidiyorum tütün alıyorum 20 taneden 10 tanesi tütünü boşalmış içinden Bu nasıl tütün sarmış böyleBoşver ona vereceğin parayı kumara bas katla,hem sigara dinen mekruh