- 15,754
- 8,672
- 113
Koklatiyodur 😅Vallahi Kral ya gidiyorum tütün alıyorum 20 taneden 10 tanesi tütünü boşalmış içinden Bu nasıl tütün sarmış böyle
Koklatiyodur 😅Vallahi Kral ya gidiyorum tütün alıyorum 20 taneden 10 tanesi tütünü boşalmış içinden Bu nasıl tütün sarmış böyle
Gerçi para vermiyorum alıyorum mesela sonra vereceğim diyorum hiç yazmıyor bile güveniyor adam bize ama biz size güvenini sarsmıyoruz Ne kadar varsa borcu kafamda Hepsi veriyorum yaniKoklatiyodur 😅
Ah be murom keske hayattaki tek derdimiz, sigaranın içindeki tütün miktarı olsaydı senin gibiGerçi para vermiyorum alıyorum mesela sonra vereceğim diyorum hiç yazmıyor bile güveniyor adam bize ama biz size güvenini sarsmıyoruz Ne kadar varsa borcu kafamda Hepsi veriyorum yani
Benim yaşadığım hayatı yaşamak istemezsin emin olAh be murom keske hayattaki tek derdimiz, sigaranın içindeki tütün miktarı olsaydı senin gibi
Bu daha mantıklı dostYadai adama bir şey demeyeyim ya ne istesem alıyorum adamdan
Hayırlı olsun murom kalkmış yeni üye yazın ben tekrar yatayımYadai adama bir şey demeyeyim ya ne istesem alıyorum adamdan
Başkanın gülücük koymasından Anladım zatenHayırlı olsun murom kalkmış yeni üye yazın ben tekrar yatayım
@Muroo1988 Buldun mu ekmekBen birazdan geliyorum siteleri gezeyim bir ne var ne yok😃😃
100 tane site gezdim Hiçbirinde yok@Muroo1988 Buldun mu ekmek
Aç kaldık desene100 tane site gezdim Hiçbirinde yok
Ahahhaha vay yavuşak vay kim şikayet etti muroyuBu betcio önceden bana çok ekliyordu buradan bir tanesi Herhalde şikayet etti namussuz bir daha ekledi mi buraya hayatta paylaşmam bu iyilik akımına kıskanıyorlar lan ona eklendi bana niye eklenmedi böyle bir şey var mı ya ibne nereden bilelim sana niye ek vermedi bize niye eklendi
Yakalasam dürteceğim de yakalayamıyorumAhahhaha vay yavuşak vay kim şikayet etti muroyu
Çeksene 800Vay anasını satayım 800 lira verdi avatar'a girdim Bir de patladı Böyle iş mi olur ya
Sen kafayı yedim iyiceÇeksene 800
Daha 3 tane Multi hesabımı kapattı Bu kardeşimin hesabıydı aynı telefondan girdim dedim belki ödemez biraz daha çıkarayım dedim 2000 3 bine deneriz dedimÇeksene 800