- 3,198
- 1,447
- 113
Kolay gelsin sponsor lazım yok mu 20 dakkada 50 kazancak🤣
Böbrek dalak ince bağırsak her türlü ödeme vardır önemli olan niyetUmreye gidecek para nerdee
Kumar parasıyla umreyemi gidilir,gelirken suya çakılır uçak😀Mayko ayarLiyo
Koskocaman Muro'nun yerinde Muro sponsor bulamıyor nasıl bulacaksın bir de de biz de bulalım😃😃Kolay gelsin sponsor lazım yok mu 20 dakkada 50 kazancak🤣
Hadi maykom küflü ekmek bitmek üzereAgacim bi kaç işler var onları hallediyorum şeklimiz olması lazım bugun
Biz de o da bitti koltukları kemiriyorum koltuk da kalmayacak oturma içinHadi maykom küflü ekmek bitmek üzere
Biraz bırakıyorum sanaBiz de o da bitti koltukları kemiriyorum koltuk da kalmayacak oturma için
Aha sponsor bulundu iki buçuk TL
Halk ekmek bile alınmaz onunlaAha sponsor bulundu iki buçuk TL
3 kişiye 1 TL dağıtım gelir mi ?
Muro vallahi yemin olsun bugün 57 k param gelecekti bi yerden onu bekliyorum gelse valla 2k atacamAha sponsor bulundu iki buçuk TL
Yemin ediyorum var ya Düşünmen yeter atma bile ama bunu demen var ya beni öyle bir mutlu etti ki sanki göndermiş gibi oldun Şu anMuro vallahi yemin olsun bugün 57 k param gelecekti bi yerden onu bekliyorum gelse valla 2k atacam
Yatircaz cekcez hemen belki denk gelir dedik be kral koskoca Muro bı selam verse bulur sponsor🙂Koskocaman Muro'nun yerinde Muro sponsor bulamıyor nasıl bulacaksın bir de de biz de bulalım😃😃
Bahtım kurumuş benim sponsor yokYatircaz cekcez hemen belki denk gelir dedik be kral koskoca Muro bı selam verse bulur sponsor🙂
Olsa biliyon dayı esirgemem . Ama sözlerinde durmuyorlar ona uyuz oluyorum dayı la iki aydır sallıyor bugün yarın valla kötü konuşmak istemiyorum para için kalp kırmadım ama insanlar bi değişik olmus kardeşYemin ediyorum var ya Düşünmen yeter atma bile ama bunu demen var ya beni öyle bir mutlu etti ki sanki göndermiş gibi oldun Şu an
57 K daha daha az para değil ki namussuza ağzını gelene say o namussuz kimseOlsa biliyon dayı esirgemem . Ama sözlerinde durmuyorlar ona uyuz oluyorum dayı la iki aydır sallıyor bugün yarın valla kötü konuşmak istemiyorum para için kalp kırmadım ama insanlar bi değişik olmus kardeş
Bu betine 555 kod vermişti herşey geçerli 2500 yap 100 yatır 250 çek olan hepsini çekme sansi yokmu bu bakiyenin kralBahtım kurumuş benim sponsor yok
Telegram'a baksana birOlsa biliyon dayı esirgemem . Ama sözlerinde durmuyorlar ona uyuz oluyorum dayı la iki aydır sallıyor bugün yarın valla kötü konuşmak istemiyorum para için kalp kırmadım ama insanlar bi değişik olmus kardeş
Yemiyor orası yaBu betine 555 kod vermişti herşey geçerli 2500 yap 100 yatır 250 çek olan hepsini çekme sansi yokmu bu bakiyenin kral