- 18,910
- 13,087
- 113
Sinirden gider benim gardaşım Allah uzun ömür versinMuro ölünce mezar taşına sinirden mi öldü yazalım yoksa kahrından mi öldü?
Sinirden gider benim gardaşım Allah uzun ömür versinMuro ölünce mezar taşına sinirden mi öldü yazalım yoksa kahrından mi öldü?
Ya Mayko Hiç sorma ya 50 TL bulduk 150 TL veriyordu deli oldum ya Maç 1-0 bitti gösterdi kayıp bonusu aldım 5 lira zaten bir şey vermedi kaybettim onu arkasından bir baktım bir bir gösterdi kuponu geri açıkta gösterdi sonra sonuçlandı 150 TL şimdi bakayım bir şey yaparsam zaten her türlü döneceğimKesin aga net
Çok guzel agacim devamke yavaş yavaş git ne geliyorsa aceleden geliyorYa Mayko Hiç sorma ya 50 TL bulduk 150 TL veriyordu deli oldum ya Maç 1-0 bitti gösterdi kayıp bonusu aldım 5 lira zaten bir şey vermedi kaybettim onu arkasından bir baktım bir bir gösterdi kuponu geri açıkta gösterdi sonra sonuçlandı 150 TL şimdi bakayım bir şey yaparsam zaten her türlü döneceğim
Kodveren uğurun yerine birkaç tane attım sıkıldım lo ben cabuk sıkılıyorumDayim hg kod varmi🤣🤣 Puhahah
Senin canın sagolsun agacim benimKodveren uğurun yerine birkaç tane attım sıkıldım lo ben cabuk sıkılıyorum
Namussuz başta sonuçlandırsaydı o 7-3 biten maç yok mu her türlü gollerinden paraları alırdıkÇok guzel agacim devamke yavaş yavaş git ne geliyorsa aceleden geliyor
O ikinci kapağı atmayacaktım
Bilerek yapiyor adiler murom kaybetmeye yönelik hareketler hep bunlarNamussuz başta sonuçlandırsaydı o 7-3 biten maç yok mu her türlü gollerinden paraları alırdık
Senin canın hep sagolsun ridvanimBenimde canım sağolsun dostlar
Olmadı mı dost 😞😞Millwall maçında bir gol daha olsaydı fıstıklı çikileta alacaktım size
Şerefsizler son 20 dakika yattı bir gol atamadıOlmadı mı dost 😞😞
Beni çağırmışsınız acaba sponsor olmak için miMatbet özel oranıEkli dosyayı görüntüle 619933
Jojobet özel oranıEkli dosyayı görüntüle 619934
Burada dursun akşam takip ederim 😁
Sen sponsor ol diye çağırdık murocum tek golden gümledik 😄Beni çağırmışsınız acaba sponsor olmak için mi