Bak 500 şu an hesapta olsa şu maça girerdim İlk yarı bir buçuk üst Garanti Eğer ben biraz bu futboldan anlıyorsam 500 olurdu 1.140 ondan sonra arkasından bir tane daha maç var başlayacak maçı gidişata göre girerdim 3.000 lirayla çıkardımdep koparcak maci haha
enerciiiii soguk bi saka yapalim gece gece .dÇay iç gardasim enerji bul....
Toprağım geldik oturduk mekanına. Oradan bir oralet söyle de muhabbetimiz tatlansin
Ekli dosyayı görüntüle 616261
DdŞu an kahve içiyorum aynı bardakta Türk kahvesi
9 ay yatarı olan şakaenerciiiii soguk bi saka yapalim gece gece .d
Sabah bir kalkıyorum İster inan ister inanma Kral sigara Kahve sigara kahve Türk kahvesi bir de nescafe'de değil Bir de Türk kahvesini de nasıl yapıyorum biliyor musun suyu kaynatıyorum Nescafe gibi bardağı döküyorum kahveyi şekerini koyuyorum suyu da üstüne döküp karıştırıyorum öyle içiyorum alışkanlık olduÇay iç gardasim enerji bul....
1518.5 ust bol sans
Ekli dosyayı görüntüle 616263
Sabah kalkınca ilk iş duşa girmek oluyor gardasim....kamyonu deviriyoz bu aralar...Sabah bir kalkıyorum İster inan ister inanma Kral sigara Kahve sigara kahve Türk kahvesi bir de nescafe'de değil Bir de Türk kahvesini de nasıl yapıyorum biliyor musun suyu kaynatıyorum Nescafe gibi bardağı döküyorum kahveyi şekerini koyuyorum suyu da üstüne döküp karıştırıyorum öyle içiyorum alışkanlık oldu
Sakadir şaka,,toparlarsin insevet battik hayirli olsun 😂😂😂
Geçmiş olsun dostevet battik hayirli olsun 😂😂😂
9 ay cok iyi. Bize yarım şakaya müebbet verirler Ferdi sen Ingilteredesin tabi tuzun kuru.9 ay yatarı olan şaka
Geçmiş olsun eyalet Sağlık olsunevet battik hayirli olsun 😂😂😂
canimiz sagolsunGeçmiş olsun eyalet Sağlık olsun
Ddddsdd9 ay cok iyi. Bize yarım şakaya müebbet verirler Ferdi sen Ingilteredesin tabi tuzun kuru.
Bozmasam bir sıfırdı bak dakika 29canimiz sagolsun
En son Brighton plajında görmüşler toprağım 🤣Ferdi İngiltere'de mi yaşıyorsun sen