- 28,277
- 26,001
- 113
Sana siteden daha iyi bir teklifim var dost kasada 200 liram var atarım sana saat 5 e kadar 200 lirami geri isterim üstü altı senin olsunIhtiyaç var bekleyemiyorum
Sana siteden daha iyi bir teklifim var dost kasada 200 liram var atarım sana saat 5 e kadar 200 lirami geri isterim üstü altı senin olsunIhtiyaç var bekleyemiyorum
750 yi 5000 yapariz sana 4 mac atayim aksam oyna75 i 300 yapabiliyorsan 750 atayım 3000 yap ben sana 300 atarım dost 2 k karimiz olsun madem
Yok o sözün altına giremem şimdi yapamazsam ne olacakSana siteden daha iyi bir teklifim var dost kasada 200 liram var atarım sana saat 5 e kadar 200 lirami geri isterim üstü altı senin olsun
Adam ya at kardeşim vur masaya750 yi 5000 yapariz sana 4 mac atayim aksam oyna
Teklif efsaneSana siteden daha iyi bir teklifim var dost kasada 200 liram var atarım sana saat 5 e kadar 200 lirami geri isterim üstü altı senin olsun
Yani diyorsun ki ben sorumluluk almam ya karsiklisiz at yada uzaYok o sözün altına giremem şimdi yapamazsam ne olacak
Estağfurullah Aynen at uzaYani diyorsun ki ben sorumluluk almam ya karsiklisiz at yada uza
Sitenin 75 TL ye seviniyor bizim teklife burun kiviriyor goruyon değil mi apo kimlerle dostluk yapıyoruzTeklif efsane
Ulan öldürdün beni yaYani diyorsun ki ben sorumluluk almam ya karsiklisiz at yada uza
Muro öyle demez de ya olmazsa sana karşı mahçup olurum demek istemişYani diyorsun ki ben sorumluluk almam ya karsiklisiz at yada uza
At babacım bana ben onu 2 k yapayım sonrada 3 e bölelimSitenin 75 TL ye seviniyor bizim teklife burun kiviriyor goruyon değil mi apo kimlerle dostluk yapıyoruz
Apo benim nasıl biri olduğumu çok iyi biliyorMuro öyle demez de ya olmazsa sana karşı mahçup olurum demek istemiş
Fix yazAt babacım bana ben onu 2 k yapayım sonrada 3 e bölelim
Sana yağmurlu havada su yokApo yap 3'e böleceğiz bak Beni unutmayın
Beni unutursanız gidiyorum ben yapsın üçe böleceğiz o yaparFix yaz
Vay arkadaş küstümSana yağmurlu havada su yok