- 34,552
- 19,154
- 113
Sen hak yemezsin dost eline saglikSağol dostum adamsın senin gibi adam gibi söylese keske herkes elemanın teki 2 yorum atıyo geçen gün ben seçmemişim diye dmden ana bacı giriyo
Sen hak yemezsin dost eline saglikSağol dostum adamsın senin gibi adam gibi söylese keske herkes elemanın teki 2 yorum atıyo geçen gün ben seçmemişim diye dmden ana bacı giriyo
Onlar karaktersiz 3 kuruş için sovmeye de yalana da gerek yokSağol dostum adamsın senin gibi adam gibi söylese keske herkes elemanın teki 2 yorum atıyo geçen gün ben seçmemişim diye dmden ana bacı giriyo
Emeğine sağlık umut sağolMuslera atmış bana henuz geçmedi birazdan düşer bende size yollarım düştüğü gibi
Iyi geceler dost sağolHerkese iyi geceler en güzelleri sizin olsun kalinsaglicakla 🖐
TesekkurlerBeyler herkese yolladım gelmedi diyen varsa Bi kaç dakika sonra tekrar kontrol etsinler @Muslera27 emeğine kesene bereket
Yine ben yokum , dahada oynamam 😒Beyler muslera bana kendisi attı listeyi sayfa 5 e kadar totem yapan
Erdalbakkal
Egow35
Keskin4455
Soydanbey
Blackman
Umutks41
Bunlar
dağıttığının milyon mislisini kazanman dileğiyle, iyi geceler gönlü zengin insan.Herkese iyi geceler en güzelleri sizin olsun kalinsaglicakla 🖐
Iyi almissin yine tbrkler
Ulam umut bu kafayla hiç parasız kalmazsın sen 😀Beyler herkese yolladım gelmedi diyen varsa Bi kaç dakika sonra tekrar kontrol etsinler @Muslera27 emeğine kesene bereket
Calis seninde olur dostUlam umut bu kafayla hiç parasız kalmazsın sen 😀
Böyle çalışmam dost ben bana tersCalis seninde olur dost