- 95,688
- 51,477
- 113
Cok iyi yakalamissin tekrar tbrkler.ufak orana hic oynamiyosun gozun karaGelirse 1 kişiye 100 TL rol parasi kendim seçecem o kişiyi bol sansEkli dosyayı görüntüle 170876
Cok iyi yakalamissin tekrar tbrkler.ufak orana hic oynamiyosun gozun karaGelirse 1 kişiye 100 TL rol parasi kendim seçecem o kişiyi bol sansEkli dosyayı görüntüle 170876
Sen bilirsin fark etmez .ben fazla olmadı burada yeni üye oldum .kimseyi fazla tanımıyorum çünkü birşey diyemem .Gönlünden kim geçerse .Ozaman bir arkadasi seç senin hakkını ona verelim
İban varsa size ulaştırayim ödülü totem yapmışsın o kadarSen bilirsin fark etmez .ben fazla olmadı burada yeni üye oldum .kimseyi fazla tanımıyorum çünkü birşey diyemem .Gönlünden kim geçerse .
Küçük oran sevmim😂Cok iyi yakalamissin tekrar tbrkler.ufak orana hic oynamiyosun gozun kara
Erdal bakkal payfix lutfenSen bilirsin fark etmez .ben fazla olmadı burada yeni üye oldum .kimseyi fazla tanımıyorum çünkü birşey diyemem .Gönlünden kim geçerse .
hissiyat meselesi kucuk orandan yatmakda uzucuKüçük oran sevmim😂
Aaa ayip ettin sanem beni nasil tanimazsin 😁😁😱😱Sen bilirsin fark etmez .ben fazla olmadı burada yeni üye oldum .kimseyi fazla tanımıyorum çünkü birşey diyemem .Gönlünden kim geçerse .
Bende de papara yok maalesef hakkınız bana devredildi uygunmudurIBAN yok ben sadece papara kullanıyorum
keşke bende atsamda bende bir roll denesem )Erdal bakkal payfix lutfen
Sanem degil senem hanımefendi diyceksinAaa ayip ettin sanem beni nasil tanimazsin 😁😁😱😱
O beni anladi arada ufak tefek hatalar oluyorSanem degil senem hanımefendi diyceksin
Tanımıyorum seni burada sadece ilk üye olduğumda msj yazmayı bilmiyordum yanlış mı ne yazmıştım o zaman konuşuldu onun haricinde yüz yüze gelmedik ve tanimiyorumSanem degil senem hanımefendi diyceksin
Olabilir tabiki uygun güle güle harca 🙂🙏Bende de papara yok maalesef hakkınız bana devredildi uygunmudur
Reis ben bişey demedimTanımıyorum seni burada sadece ilk üye olduğumda msj yazmayı bilmiyordum yanlış mı ne yazmıştım o zaman konuşuldu onun haricinde yüz yüze gelmedik ve tanimiyorum
TeşekkürlerOlabilir tabiki uygun güle güle harca 🙂🙏
Biz hepimiz hergun yuzyuze geliyoz aw 😁😁Reis ben bişey demedim