- 1,443
- 335
- 83
ödülüm geldi tesekkurler
ben hariç herkeskaç kişi kazandı ki ?
Kral hanım efendi sana söyleyecekken beni alıntılamiş cvp verBiz hepimiz hergun yuzyuze geliyoz aw 😁😁
Fark ettim napim zorla beni alintilami diyim senem beye pardon hanimaKral hanım efendi sana söyleyecekken beni alıntılamiş cvp ver
Dur be kardesim gitti 50 k 1er mactan 😔😔yine noluyo ortalık karışmıyo dimi gece gece :O
gördüm ya üzüldüm şansın açılır inşallah gel bi sakalımı sürteyimDur be kardesim gitti 50 k 1er mactan 😔😔
Hangi mactan yattigini gordunmugördüm ya üzüldüm şansın açılır inşallah gel bi sakalımı sürteyim
Bu arada Senem hanım kendisi kalp doktorudur alanında uzmandırsenem hanım selam ben doğuş bu arada forumun doktoruyum bişey lazım olursa yazabilirsin @Senem01
Yuzyuze gelmedik bro konusmak istemez simdi 😁😁Kral hanım efendi sana söyleyecekken beni alıntılamiş cvp ver
gördüm ya bu ara maçlarda benimde şansım dönmüyo en iyisi blackjack yine 100 atıyom 1000 yapıp çekiyom uğraşmıyom hiç ppyi hemen nasıl değiştirdim askldlaksdalskHangi mactan yattigini gordunmu
Doktor dikkat et senem serkan çıkmasınsenem hanım selam ben doğuş bu arada forumun doktoruyum bişey lazım olursa yazabilirsin @Senem01
Sakal surtuceksen olabilir hatta iyi niyetinden dolayi olur diyim neyseki baska seyler surtmeyi dusunmedin papaz olurduk 😁😁😄😄gördüm ya üzüldüm şansın açılır inşallah gel bi sakalımı sürteyim
Kelin merhemi hesabiblackjack ticareti yapcam artık 100 lira kasa alcam 1000 yapıp 200 lira kendime alcam 800 sahibine nasıl taktik .D @Hayatindibi
Batarsanblackjack ticareti yapcam artık 100 lira kasa alcam 1000 yapıp 200 lira kendime alcam 800 sahibine nasıl taktik .D @Hayatindibi
yok biz sakal sürteriz dayı yanlış olmasın hjahkahjakhaSakal surtuceksen olabilir hatta iyi niyetinden dolayi olur diyim neyseki baska seyler surtmeyi dusunmedin papaz olurduk 😁😁😄😄