- 4,881
- 6,864
- 113
batarsam 100 lirasını geri veririm napim alt tarafı 100 liraBatarsan
batarsam 100 lirasını geri veririm napim alt tarafı 100 liraBatarsan
Doktor dikkat et senem serkan çıkmasın
Tufaya düşme
O zaman kendine oynamak daha mantıklı en azından 1000 yaparsan karin 900 olur 200 yerinebatarsam 100 lirasını geri veririm napim alt tarafı 100 lira
Doktor hızlı çıktı profil resmi yapmış hemen 😀
Bende onu dusunuyordum ama yuzyuze gelmedik o yuzden dusunmekten vazgectim 😇😇Doktor hızlı çıktı profil resmi yapmış hemen 😀
yanlış yanda kendime de oynuyorum zaten yani kâr 900+200 oluyorO zaman kendine oynamak daha mantıklı en azından 1000 yaparsan karin 900 olur 200 yerine
Sen ac biz takip edelim hep takip ediyosun zaten actinmi hic roll yada hic gelirse cekilis actinmi?bir roll olsada takip etsek
malesef hiç açmadımSen ac biz takip edelim hep takip ediyosun zaten actinmi hic roll yada hic gelorse cekilis actinmi?
doğru diyopsun özür dilerimSen ac biz takip edelim hep takip ediyosun zaten actinmi hic roll yada hic gelorse cekilis actinmi?
kazanıyon kazanıyon bana şans parası atmıyon böyle olur tabiAbi böyle şanssızlık yok flamengoya ilk yarı 0.5 üatü aldım maç ikinci yarı 4.0 böyle kaderin
Abi ülkenin doktoru bile şans parası kovalıyorsa ülke bitmişkazanıyon kazanıyon bana şans parası atmıyon böyle olur tabi
para bitmiyo ama senin için dedim ben param var diye niye fazlası olmasın kiAbi ülkenin doktoru bile şans parası kovalıyorsa ülke bitmiş
Doktor sende paramı biter aw 😀
Ne kadar çocuksun.Senin seviyede dusmeyecegim.Olgunluk sıfır yerlerde.Kusura bakma da çoluk çocukla isim olmaz.Senin gibi bir karaktersizemi cevap vereceğim.Ayip yani yaptığınız gerçekten .Benimle konusmak isteyen düzgün konuşur.Bu ne demek erkekmis.Yazik acıyorum sana konuşmaya devam et cevap bile alayamayacaksin..🙂🙂Doktor dikkat et senem serkan çıkmasın
Tufaya düşme
Allah aşkına ölürüm biterim banada cvp verNe kadar çocuksun.Senin seviyede dusmeyecegim.Olgunluk sıfır yerlerde.Kusura bakma da çoluk çocukla isim olmaz.Senin gibi bir karaktersizemi cevap vereceğim.Ayip yani yaptığınız gerçekten .Benimle konusmak isteyen düzgün konuşur.Bu ne demek erkekmis.Yazik acıyorum sana konuşmaya devam et cevap bile alayamayacaksin..🙂🙂