- 26,517
- 28,231
- 113
Burda en son alınacak adam benim dost 😀İncindin mi cidden ?
Burda en son alınacak adam benim dost 😀İncindin mi cidden ?
alınmıssın dedı okumus bahıscıBurda en son alınacak adam benim dost 😀
Tamam dostumAbilerim Para Gelince atacam özelden yazarım
Kesene bereket kardesimAbilerim Para Gelince atacam özelden yazarım
Tamam kardeşim bana attığın 250 bitti Bi 250 daha atarsın bekliyorumAbilerim Para Gelince atacam özelden yazarım
Napim senin 20 ni kardeş git ac doyur sen bos yapmaGelirse zaz kardeşimiz hariç Herkese 20 tl
660 zaten gelsede olurdu gelmesede o kafayla oynadın o yuzden bunları dıkkate al seker kardesım dagıtırkenAbilerim Para Gelince atacam özelden yazarım
bıze ac mı dıyon lan zazNapim senin 20 ni kardeş git ac doyur sen bos yapma
Hakkımız varsa helal olsun musleraAbilerim Para Gelince atacam özelden yazarım
Açta pipinle oyna zazaNapim senin 20 ni kardeş git ac doyur sen bos yapma
Sen bana at dost ben sorar senin paparani veririm aklın kalmasın burda@Muslera27 dostum bana atacak misin ?
dost sen 2 dk once gelmıstın sankı cekımı verdıkten sonra yanlıs mı hatırlıyorumHakkımız varsa helal olsun muslera
Dostum benim paparam yok işte hakkım varsa eğer @sinansrml63 bu dostuma atar misniz?Sen bana at dost ben sorar senin paparani veririm aklın kalmasın burda
Ben paramı aldım çoktan dostdost sen 2 dk once gelmıstın sankı cekımı verdıkten sonra yanlıs mı hatırlıyorum
Kim bu yan hesap mı dostDostum benim paparam yok işte hakkım varsa eğer @sinansrml63 bu dostuma atar misniz?
Sende herssye üstüne alınıyorsun kardeş dısarda ac garibana diyoz acmısın kardeş senbıze ac mı dıyon lan zaz