Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Muslera27 / Sahur Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,183
51,404
113
Üslubunu düzelt öncelikle yat zibar nedir adaletli davranmadin bukadar basit ben parasindamiyim zaneidyorsun umrumda değil.insnain zoruna gidiyor adeletsizlik.yapildiginda galatasaryli.kardesimede afiyet helali his olsun tüm kabahat senin sıkı ti yok benden sonrakine atıp.arkadasim.diye kayiriyorsan normal hayatında boykrisndir adelet anlayışın sıfır demekte sıkıntı yok yapacağım. Hiçbir etkili ktede özelikle belirticegim.tek şey şu arkadasa yok hayırlı sabahlar
Mesaj sayına bakayım dedim kahkaha attım senin zaten etkinliklerden bişey kazanma hakkın yok aq

Wolverine

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
207
53
28
Mesaj sayına bakayım dedim kahkaha attım senin zaten etkinliklerden bişey kazanma hakkın yok aq
Bu özelden gönderildiği için olmasına gerk te yoktu zaten bunada gulebilirisn kahkaha atmaya devam et ins basinada gelirde haksilzik.nedir ozmn analrisn neyse umut kardeşim seni kiridysamda k.bakma genede herşey için teşekkür ederim.ahyirli sabahlar sanada

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,183
51,404
113
Bu özelden gönderildiği için olmasına gerk te yoktu zaten bunada gulebilirisn kahkaha atmaya devam et ins basinada gelirde haksilzik.nedir ozmn analrisn neyse umut kardeşim seni kiridysamda k.bakma genede herşey için teşekkür ederim.ahyirli sabahlar sanada
Yaw dostum ortada Bi haksızlık yok paranın döndüğü heryerde Bi tartışma çıkıyor sen hakkın olmayan bişey için tatsızlık çıkarıyorsun hoş değil sal gitsin yat uyu boşuna tartışmayalım bana kalan para 11 tl haberin olsun istersen atayım dicem de siteye yatırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...