Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Muslera27 / Sahur Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Wolverine

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
207
53
28
Kalmadı zaten aq neyi atacam sana donumu istiyorsan, kargolatayım
Kardeism sana dedimki ben geldiğim.de 5 kişi vardı bu attığın kişi bende 10 dakaika sonra gelmesine rahmen ona atmisin hakaniyeti oldurmusun ben bisiyindede değilim ama.bana kastın var demekki bukadar basit elli defa deidm.ben bı bak deidm.ben önceden vardım.diye dinlemedin bile bu kayirmacadir doğru söze ne denir afiyet olsun arkadasla rhepinize sadece adaletli davranmadin olay bu hayırlı sabahlar

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,183
51,404
113
Kardeism sana dedimki ben geldiğim.de 5 kişi vardı bu attığın kişi bende 10 dakaika sonra gelmesine rahmen ona atmisin hakaniyeti oldurmusun ben bisiyindede değilim ama.bana kastın var demekki bukadar basit elli defa deidm.ben bı bak deidm.ben önceden vardım.diye dinlemedin bile bu kayirmacadir doğru söze ne denir afiyet olsun arkadasla rhepinize sadece adaletli davranmadin olay bu hayırlı sabahlar
Dostum zamanında burda olan herkese yolladım para artıyor diye muslera27 iki kişiye daha yolla dedi oda Galatasaray571, ve Muslera07 oldu şansına küs geç geldin

Wolverine

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
207
53
28
Dostum zamanında burda olan herkese yolladım para artıyor diye muslera27 iki kişiye daha yolla dedi oda Galatasaray571, ve Muslera07 oldu şansına küs geç geldin
Ya dostum.5.21 de gekmism galatasaryli arkadaşa 5.28 gelmiş.oma nedne attın bana sadece bunun aciklsini yap bende diyim.tama.ama.ona da atamam.gerikiyordu dimi

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,183
51,404
113
Ya dostum.5.21 de gekmism galatasaryli arkadaşa 5.28 gelmiş.oma nedne attın bana sadece bunun aciklsini yap bende diyim.tama.ama.ona da atamam.gerikiyordu dimi
Ne Galatasaray ne sen hakediyordun muslera iki kişiye daha at diyince arkadaşlarıma attım oda Galatasaray ve Muslera07 oldu bize de yar olmadı para sana da yat zıbar

Wolverine

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
207
53
28
Ne Galatasaray ne sen hakediyordun muslera iki kişiye daha at diyince arkadaşlarıma attım oda Galatasaray ve Muslera07 oldu bize de yar olmadı para sana da yat zıbar
Üslubunu düzelt öncelikle yat zibar nedir adaletli davranmadin bukadar basit ben parasindamiyim zaneidyorsun umrumda değil.insnain zoruna gidiyor adeletsizlik.yapildiginda galatasaryli.kardesimede afiyet helali his olsun tüm kabahat senin sıkı ti yok benden sonrakine atıp.arkadasim.diye kayiriyorsan normal hayatında boykrisndir adelet anlayışın sıfır demekte sıkıntı yok yapacağım. Hiçbir etkili ktede özelikle belirticegim.tek şey şu arkadasa yok hayırlı sabahlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...