- 21,934
- 14,160
- 113
Millet kuponu yatınca abi çeker. Adam kupon geldiğinde abilerim diyor . Bu da güzel0 0 ken abilerim 1 0 olunca beyler oldu vay be
Millet kuponu yatınca abi çeker. Adam kupon geldiğinde abilerim diyor . Bu da güzel0 0 ken abilerim 1 0 olunca beyler oldu vay be
İnşallah gitmezkorkarım sırf o 20 bıze gelecek dıye adamın 1k gıtmesın
Gitsin abi ya ne paralar kaybettik 1 k koymazkorkarım sırf o 20 bıze gelecek dıye adamın 1k gıtmesın
Yok gitmeyevek gelecek bu kuponkorkarım sırf o 20 bıze gelecek dıye adamın 1k gıtmesın
Bu sefer gitmeyecekGitsin abi ya ne paralar kaybettik 1 k koymaz
öyle tabi varken koymaz gibi geliyoda olmadımı nasıl koyar var ya 200 tl ıcın sac bas yolarsınGitsin abi ya ne paralar kaybettik 1 k koymaz
öyle şeymi var yaaa wonlucaz biz buunuGitsin abi ya ne paralar kaybettik 1 k koymaz
niye ödemediler dertleri neymişBetnisten 8 k parayı eğer alsaydim Allah şahit 30 kisiye 100 TL dagitacaktim
Kismet dost dagitmis gibi oldun düşunmen yeter sağ olBetnisten 8 k parayı eğer alsaydim Allah şahit 30 kisiye 100 TL dagitacaktim
Şimdi çark vardı 1500 TL çıktı 20 katı slotta çevirdim 8 k oldu eski alt yapıya yatırım vardı yeni alt yapıya yatırım olmadığı için sadece 100 TL ödediler çok ısrar ettim heryerden engelledilerniye ödemediler dertleri neymiş