Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Nailex Kasa 250 Hedef 2 K / 15 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,486
5,614
113
seninde sucun yok. 300 taneden fazla ulke var. Sen git 2 tane kanada ya aynı anda mac yaptır. Resmen psikolojimizle oynuyorlar.

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
sen neyin kafasını yaşıyon be kardeşim ?
Kankam sakin ol seni çok iyi anlayabiliyorum.Yemin ederimki sana şu son tenis maçında yenildi ya duvara yumruk attım.Çok kötü bir şekilde yattı herkes burada ama elinden gelen bir şey yok kankam.Sabırla oyna en kötüsünü düşünelim son 25 lira kalsa bile sakin kafayla ideal orana oynaya oynaya 200 yap direk çek zarar 50 de kalsın.Tekrar bir siteye 100 atar çevirirsin kankam

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
Kankam sakin ol seni çok iyi anlayabiliyorum.Yemin ederimki sana şu son tenis maçında yenildi ya duvara yumruk attım.Çok kötü bir şekilde yattı herkes burada ama elinden gelen bir şey yok kankam.Sabırla oyna en kötüsünü düşünelim son 25 lira kalsa bile sakin kafayla ideal orana oynaya oynaya 200 yap direk çek zarar 50 de kalsın.Tekrar bir siteye 100 atar çevirirsin kankam
aynen sakin olmak lazım yaparsın kardeşim

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
Kanka yani ben artık farkındaysan ondan sonra ses bile cıkarmadım ya maç gelmeden won geldi sıradaki gelsin ya abi olmaz bunlar inan ki yani ne diyim ki ne diyim dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...