- 13,418
- 8,911
- 113
İnşallah kazansın kankam inşallah
İnşallah kazansın kankam inşallah
canada rusya su an canada 1 3 maglup. yanlıs maca bakıon reisDakika 5 1-1
Canada Rusyayla yapıyor ReisCanada 1-1 Abd
sen neyin kafasını yaşıyon be kardeşim ?Canada 1-1 Abd
Kusura bakma ya kafa gittiCanada Rusyayla yapıyor Reis
Kafa gitti bugüncanada rusya su an canada 1 3 maglup. yanlıs maca bakıon reis
Kusura bakma Kafa gitti hava sıcak oruçluyuzsen neyin kafasını yaşıyon be kardeşim ?
Hakkını helal et özür dilerimsen neyin kafasını yaşıyon be kardeşim ?
Kankam sakin ol seni çok iyi anlayabiliyorum.Yemin ederimki sana şu son tenis maçında yenildi ya duvara yumruk attım.Çok kötü bir şekilde yattı herkes burada ama elinden gelen bir şey yok kankam.Sabırla oyna en kötüsünü düşünelim son 25 lira kalsa bile sakin kafayla ideal orana oynaya oynaya 200 yap direk çek zarar 50 de kalsın.Tekrar bir siteye 100 atar çevirirsin kankamsen neyin kafasını yaşıyon be kardeşim ?
aynen sakin olmak lazım yaparsın kardeşimKankam sakin ol seni çok iyi anlayabiliyorum.Yemin ederimki sana şu son tenis maçında yenildi ya duvara yumruk attım.Çok kötü bir şekilde yattı herkes burada ama elinden gelen bir şey yok kankam.Sabırla oyna en kötüsünü düşünelim son 25 lira kalsa bile sakin kafayla ideal orana oynaya oynaya 200 yap direk çek zarar 50 de kalsın.Tekrar bir siteye 100 atar çevirirsin kankam
Kanka yani ben artık farkındaysan ondan sonra ses bile cıkarmadım ya maç gelmeden won geldi sıradaki gelsin ya abi olmaz bunlar inan ki yani ne diyim ki ne diyim dostKankam sakin ol seni çok iyi anlayabiliyorum.Yemin ederimki sana şu son tenis maçında yenildi ya duvara yumruk attım.Çok kötü bir şekilde yattı herkes burada ama elinden gelen bir şey yok kankam.Sabırla oyna en kötüsünü düşünelim son 25 lira kalsa bile sakin kafayla ideal orana oynaya oynaya 200 yap direk çek zarar 50 de kalsın.Tekrar bir siteye 100 atar çevirirsin kankam