Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Nailex Kasa 250 Hedef 2 K / 15 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ubasoll13

BEDEL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,595
600
113
Haydi canada 2 tane daha

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Kanka yani ben artık farkındaysan ondan sonra ses bile cıkarmadım ya maç gelmeden won geldi sıradaki gelsin ya abi olmaz bunlar inan ki yani ne diyim ki ne diyim dost
Senin kadar ben sinirlendim kanka tamamen haklısın en ayar olduğum şey.Ama onun bunun için sinirle yüksek oran atarak kasanı hiç etme.Bak vallahi çok üzüldüm.Bu kupon gitse bile kayıp bonusunu al minimum 38 falan verirler güzel orandan 3 kez kasa at 1.7 civarı kasan 200 olur direk çek kankam.Zararını bir nebze çıkarda lütfen başka bir şey istemiyorum

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
Senin kadar ben sinirlendim kanka tamamen haklısın en ayar olduğum şey.Ama onun bunun için sinirle yüksek oran atarak kasanı hiç etme.Bak vallahi çok üzüldüm.Bu kupon gitse bile kayıp bonusunu al minimum 38 falan verirler güzel orandan 3 kez kasa at 1.7 civarı kasan 200 olur direk çek kankam.Zararını bir nebze çıkarda lütfen başka bir şey istemiyorum
canımsın kardeşim varol

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,743
5,748
113
Bence de zararını çıkar çek biraz önceki kaybettiğin maçtan sonra büyük şanssızlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...