- 65,100
- 37,788
- 113
Vbette basima geldikten sonra actim hic olmadi2 fa açınca olmuyomu böyle şeyler reis
Vbette basima geldikten sonra actim hic olmadi2 fa açınca olmuyomu böyle şeyler reis
Bende açık değil ve daha hiç bakiyem sıfırlanmadı çünkü hep yatıyor kuponlarımLa ben sana dedim uyariyi yaptim sanki 2fa ac diye ah be
Benimde vbette oyleydi basima gelmez diyodum ama geliyomus ondan sen yinede birakma paraBende açık değil ve daha hiç bakiyem sıfırlanmadı çünkü hep yatıyor kuponlarım
Aynen ben sana bu sebebpten vermistim siteyi o bonus icin yoksa saglama yatirsuç bende aslında sadece 250 at keyfi oyna gelirse çek gelmezse freebet al nba oyna bu sitede maks bu yapılır gidip 1 2 k yüklüyoz 4 5 k oluyo kasa hepsinide çekmezsek böyle gelir başımıza işte
2fa dan sonra sanmiyorum yavşifremi değiştirdim 2 fa açtım 700 daha yükledim bunuda sıfırlamazlar inşallah ya canlı kovalıycaz
La freebet aliom NBA oyuncu bahsi yapiom sürekli tekten yatio. Bı tek asist bı 2-3 sayıdan bı tek ribaundfan bı tek üçlüktenBenimde vbette oyleydi basima gelmez diyodum ama geliyomus ondan sen yinede birakma para
reis sağlam bi site söyle ordan oynaym vbet deme ama sakınAynen ben sana bu sebebpten vermistim siteyi o bonus icin yoksa saglama yatir
Tumbet holigan 1xbet rotabet bunlar iyi1xbet iyi demi
Ayni la hep ayni sokucamLa freebet aliom NBA oyuncu bahsi yapiom sürekli tekten yatio. Bı tek asist bı 2-3 sayıdan bı tek ribaundfan bı tek üçlükten
Tumbet hesap silme maili attın bide puhagagahahaTumbet holigan 1xbet rotabet bunlar iyi
@tekalali6767 nasil kuponKanka gelen kupona bak kayip bonusu aldim 10 lira Ekli dosyayı görüntüle 692527
Onu bonus eklesin diye yaptim kpatsa actiririm puhahaTumbet hesap silme maili attın bide puhagagahaha
Senin kuponun bu işte sen yüksek oran adamısın ateş ediyor dağıtım gelirnmi puhahahahah@tekalali6767 nasil kupon
Geçen jalen Williams 6 asist dedim ilk yarı 5 yaptı öyle bittiAyni la hep ayni sokucam
KutlayalımKanka gelen kupona bak kayip bonusu aldim 10 lira Ekli dosyayı görüntüle 692527
Yeminle yanina foshan 7 fark yerde vardi kapandi o da 18 fark yemis puhahaha vay anasini ben bakmadim dedim ama bu cinde supriz olur dedim ilk per ozellikle yenen favorileri sectim o mantikla geldiSenin kuponun bu işte sen yüksek oran adamısın ateş ediyor dağıtım gelirnmi puhahahahah