- 1,303
- 478
- 83
@butragueno dost niye kapattın rollüüü
.Nba maç tahminleri bekleniyor dostlar
Dost eyv da takip edebileceğim tahmin olsa daha iyidi yani alt üst vs gibi ben pek basketten anlamam masterbeting frebeti kullanacam
Butra versin o zaman dostumDost eyv da takip edebileceğim tahmin olsa daha iyidi yani alt üst vs gibi ben pek basketten anlamam masterbeting frebeti kullanacam
Tam yerıne geldın sen tahmını yaz olur mu olmazmı solerızyokmu baba bi nba kuponu vercek
tahmin yok tahmin varsa oynayalaim basketten pek anlamamTam yerıne geldın sen tahmını yaz olur mu olmazmı solerız
@butragueno ılgılen arkadaslatahmin yok tahmin varsa oynayalaim basketten pek anlamam
@butragueno bekliyoz baba kombni@butragueno ılgılen arkadasla
wizardsla detroite masterbet freebeti basıldı 1200 veriyo bol şans emeğine sağlık dost3 mac ama 2li alin isterseniz tavsiyem son 2 mac Ekli dosyayı görüntüle 693004
Hadi bol ssnswizardsla detroite masterbet freebeti basıldı 1200 veriyo bol şans emeğine sağlık dost
Oyuncu bahsi almayin aldirmayinDün o kitapsiz namussuz hardendan yattim ilk çeyrek 15 istatistik kasti ms 22 23 bu ite bide 33.5 açtılar keein gelir dedim deli gibi başlayıp sicti bıraktı
Oynandı son iki yalnız 116.5 açmışlar ordan aldim 1.100 veriyor3 mac ama 2li alin isterseniz tavsiyem son 2 mac Ekli dosyayı görüntüle 693004
Murray aliyodum arada daha yatirmadiBugün bence banko oyuncu olarak nikola jokic alınır jamal murrayde olabilir uzun zamandır kendini göstermiyor atlanta ile oynayacaklar savunma yok zaten barem 250 kusur acmislar
116 biter dostOynandı son iki yalnız 116.5 açmışlar ordan aldim 1.100 veriyor