Aynenn bol bol sansEkli dosyayı görüntüle 689470
doğrumu reis
Rakip degisik la ben ondan korkuyom ama bakalimmemphis en üst baremden üst ne iyi oran ya1xbette falan 4 oran üst bile alınır
Bu Orlando maçı ilk per ne olur agaAynenn bol bol sans
Hic bulasma bence fikir yurutemiyom macla ilgili hic iki takimda dengesizBu Orlando maçı ilk per ne olur aga
EyvHic bulasma bence fikir yurutemiyom macla ilgili hic iki takimda dengesiz
Bol sans.keske 3 maç yapaydin her maç sıkıntı ben mecbur 5 maç yazdım ödeme çok para yok@Hayat1kumar abimiz verdi sağolsun emeğine sağlık
söyle dost yazalımYav kafayı yicem gram anlamionuz bu işten. Yaz 2 oyuncu bahsi yüksek orandan bak keyfine
Şakasına diom yav. Sadece oyuncu bahsi alıyorum. Hiçbir maça alt üst oynamiom çünkü alt oynayınca potadan potaya sayı atıyorlar üst oynayınca boş turnikeler kaçıyorsöyle dost yazalım
varsa kafana yatan söyle oynarız dostŞakasına diom yav. Sadece oyuncu bahsi alıyorum. Hiçbir maça alt üst oynamiom çünkü alt oynayınca potadan potaya sayı atıyorlar üst oynayınca boş turnikeler kaçıyor
Hadi bol sans hepsineEkli dosyayı görüntüle 689479
buda taraf olmayan bertaraf olur kuponum son kurşunum bu gecelik herkese bol şans
Dun 4 lu verdik geldi hocam bizde anlamadik puahhahYav kafayı yicem gram anlamionuz bu işten. Yaz 2 oyuncu bahsi yüksek orandan bak keyfine
Jalen green (Houston) 3 veya daha fazla üçlük atarvarsa kafana yatan söyle oynarız dost
Sergen hocam sen zaten bu işte bize ışık oluyorsunDun 4 lu verdik geldi hocam bizde anlamadik puahhah
Yok be bunlar analiz tahminle olacak seyler degil sans onemli bayaSergen hocam sen zaten bu işte bize ışık oluyorsun
Öyle öyle vala. Analiz de işe yarıyor ama %80i kesinlikle şans. Dün Barrett 4.5 orandan double yakaladık ama herro 20 sayıda kaldı. Çok da denedi ama olmadıYok be bunlar analiz tahminle olacak seyler degil sans onemli baya