Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin NBA ve Eurolig Kupon Paylaşımı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,100
37,788
113
Öyle öyle vala. Analiz de işe yarıyor ama %80i kesinlikle şans. Dün Barrett 4.5 orandan double yakaladık ama herro 20 sayıda kaldı. Çok da denedi ama olmadı
Aynen oyle benim bir embiid kuponu vardi şiiir gibi 5 maclik kupon 2. Perde mi ne sakatlandi yemisti kuponu oyuncu bahsi o gunden beri almiyom :)

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,100
37,788
113
Bu arada brook maci sictilar 41 41 bitti ilk yari san antonio ilk ceyrke 8 atti :)

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,100
37,788
113
Aynen öyle. Yalnız ben bu nbanın ta gelmisini geçmişini. San Antonio maçı tek maç üst bastım zar zor 82 attılar. Euroleague bu okul çocuklarından daha iyi
He la ilk per 8 atti vay anasini bende iki takim 100 atar dedim arkadasa verdigim kuponda

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,100
37,788
113
Ucsa bile Max 180 görürler artık. Ah ah shellacın görmeyeceğini bilsem tonla küfür edecem de neyse diyorum. Wembenyama salağı 2 sayı ne la
200 ustu gorebilirler ya da rezil rezil devam ederler ama tahminim alta cektikleri icin alt alanlari patlatirlar 3. 4. Per icin