- 34,479
- 17,114
- 113
colo colo şili de dost o ne alaka orayadamı el attı hain novaNovanin adamlari var oralarda gecen colo colo baskani aramisti ordanda vurmustu 😂😂
colo colo şili de dost o ne alaka orayadamı el attı hain novaNovanin adamlari var oralarda gecen colo colo baskani aramisti ordanda vurmustu 😂😂
Olaylar orda basladi zaten kanka 😂😂colo colo şili de dost o ne alaka orayadamı el attı hain nova
Senem hep böyle kazandırır spor işte 0 kaybetme olasılığı Futbolculara güvenme Plana sadık kal. %50 iman gücü %25 dua % 25 hayal kurma herşey buSevindim senin adına ☺🙏
Bu dediğiniz spor mu? yoksa voleybol felan mi 🤔🙏Aw ncaa karılarında 1. 2. Per yakaladık 3.perde yakalariz dedik gittik ipnelere oynadık karilar geldi bu erkekler yok olsun ben dahil aw erkek diye bi varlık olmasın aw
Basketbol ablacım üniversiteli kızlar oynuyoduBu dediğiniz spor mu? yoksa voleybol felan mi 🤔🙏
%50 olasılıkta nasıl bulamadn basketball yokmu senem 😀Bu dediğiniz spor mu? yoksa voleybol felan mi 🤔🙏
dost 2.5 üst gelmiiBenfica macında 1 gol daha olursa 2 kısı Rollcu seceriz
Rui costa aradi galiba bu seferdeBenfica macında 1 gol daha olursa 2 kısı Rollcu seceriz
Hayır anlamadın konuşmalardan spor mu başka birşey mi onu anlamadım sordum ,🙏%50 olasılıkta nasıl bulamadn basketball yokmu senem 😀
o değil spor ne futbol mu oluyor senem ya 😀%50 olasılıkta nasıl bulamadn basketball yokmu senem 😀
1_2 zatenBenfica macında 1 gol daha olursa 2 kısı Rollcu seceriz
O basketbol senem beni 2 gün takip et bilmediğin ligleri öğrenirsin yakında şey dersin haydi bacılar bebişler gol atınHayır anlamadın konuşmalardan spor mu başka birşey mi onu anlamadım zordum ,🙏
Demekki 3.5 aldi1_2 zaten
Limasol 2_0 yapmış1_2 zaten
Tamam anladım sporda futbol aynı şey 😂🤣o değil spor ne futbol mu oluyor senem ya 😀
DoruDemekki 3.5 aldi