- 19,288
- 9,858
- 113
Porsuk dm atar dost unutturmaz@butragueno unutturma Sarhos Dostumuza
Porsuk dm atar dost unutturmaz@butragueno unutturma Sarhos Dostumuza
Güzel adamsın dostBiz de öyle dost. Biri çıkıp desin roll de geri para aldım eyvallah
Adını anma şu uğursuz herifin gelir tüm neşeyi kaçırır şimdiPorsuk dm atar dost unutturmaz
Cuta çok garip adam bana en az 5-6 defa roll yaptırdı hepsi lose ama adam yine de yaptırıyor aradaGüzel adamsın dost
SENİN GİBİ DMLERDEN YALAKALİK YAPMAK MERAK ETMEPorsuk dm atar dost unutturmaz
İsmini bide bal porsugu yapmış neresi balsaAdını anma şu uğursuz herifin gelir tüm neşeyi kaçırır şimdi
Gereksiz seniAdını anma şu uğursuz herifin gelir tüm neşeyi kaçırır şimdi
Kime yalakalık yapmışım ben bir tane örnek söyleSENİN GİBİ DMLERDEN YALAKALİK YAPMAK MERAK ETME
Gizli fonun var hocam . Zulayı çıkarır bir gün ödeşirsin .Cuta çok garip adam bana en az 5-6 defa roll yaptırdı hepsi lose ama adam yine de yaptırıyor arada
Yakısır DostBiz de öyle dost. Biri çıkıp desin roll de geri para aldım eyvallah
Uzaa koçum adımı anma bida Türkçe yazıyorum sanaKime yalakalık yapmışım ben bir tane örnek söyle
@serhatcan dost şunu gönderelim yanına ayaklarına beton döküp porsuk çayına at sana zahmet olmazsaGereksiz seni
Senin o eski pp ne la öyle Allah affetsinUzaa koçum adımı anma bida Türkçe yazıyorum sana
Zaten fonun %27.8i cutaya aitGizli fonun var hocam . Zulayı çıkarır bir gün ödeşirsin .
Boşss terim@serhatcan dost şunu gönderelim yanına ayaklarına beton döküp porsuk çayına at sana zahmet olmazsa
Benimde 200 tllik hissem varZaten fonun %27.8i cutaya ait
Koçum lu mocum şu konusma benimle benim canımı sıkma gece geceUzaa koçum adımı anma bida Türkçe yazıyorum sana
Yav hadi gitte dmlerde dilen kocum beyinsiz seni alinti ypma demekten anlamıyanSenin o eski pp ne la öyle Allah affetsin
Boş koy dostKoçum lu mocum şu konusma benimle benim canımı sıkma gece gece