- 3,892
- 2,172
- 113
İfsala hadiİlla ifşalayalım mı yani seni onu mu istiyorsun
İfsala hadiİlla ifşalayalım mı yani seni onu mu istiyorsun
Bu çakma dingil hala kom bulamadi mi😅Boş yapmayın adamın sayfasinj kirletmeyin
Boş konusuyolar novabey 😆Şimdi kime parmak Attıyı gecelım Beyler konu amacını asmasın
Sensin dingil düzgün konuşSen zavallı bir mahkukatsin. Biliyorsun dimi
Bu çakma dingil hala kom bulamadi mi😅
3. Ban geliyor. Az daha zorla bakalımSensin dingil düzgün konuş
Öte ağla banlayan admin sizin yazdıklarınızı da görür 😉3. Ban geliyor. Az daha zorla bakalım
Ben 1 kere bile ban yemedim 6 senede,ayrıca tek hesap bu . Üslubu bozulan sensin . Ebenin kimliğini hazırla zira böyle böyle edersen EBENİN bilgileriyle tekrar üye olmak zorunda kalabilirsinÖte ağla banlayan admin sizin yazdıklarınızı da görür 😉
Ben hiç kimseye üslubumu bozmadim bozanlar belliBen 1 kere bile ban yemedim 6 senede,ayrıca tek hesap bu . Üslubu bozulan sensin . Ebenin kimliğini hazırla zira böyle böyle edersen EBENİN bilgileriyle tekrar üye olmak zorunda kalabilirsin
Millete salça olup rehin alan kim ben miyim. Daha çok zıplamayı değil zıplatmayı seviyorum . Neyse sen dediğim gibi yeni kimlik ayarla lazım olur 1 2 güne . Haddimi bildirecek adam da daha anasının karnından doğmadı.Ben hiç kimseye üslubumu bozmadim bozanlar belli
Haddini aşan da sensin sana kimse bişey demeden olaylara zıplayan da sensin sonra oturup ağlayan da sensin nasu olck?
Biz @Fterim1905 ile sakaliyoruz kendi aramjzda bundan bu arkadaş şikayetci değil ise size laf dusermiMillete salça olup rehin alan kim ben miyim. Daha çok zıplamayı değil zıplatmayı seviyorum . Neyse sen dediğim gibi yeni kimlik ayarla lazım olur 1 2 güne . Haddimi bildirecek adam da daha anasının karnından doğmadı.
Hala Para sayıyorum Dost gel beraber sayalımBol şans nova
Kaşınıyor da bosver kankaMillete salça olup rehin alan kim ben miyim. Daha çok zıplamayı değil zıplatmayı seviyorum . Neyse sen dediğim gibi yeni kimlik ayarla lazım olur 1 2 güne . Haddimi bildirecek adam da daha anasının karnından doğmadı.
Anzer balı yiyip porsuk çayında.... neyse iyi geceler dost ...Kaşınıyor da bosver kanka
Ben para saymıyorum dost para dagitiyorumHala Para sayıyorum Dost gel beraber sayalım