- 43,735
- 47,613
- 113
Neden merak ettin reco 😆Savas sponsor tanıdıkmıydı merak ettım
Neden merak ettin reco 😆Savas sponsor tanıdıkmıydı merak ettım
Acile git dostKan beynime fışkırdı sabah sabah daha düzelmedi
Mıktara kahkaha attım ama djdjdjjdjdkes tatava yapma bu yol oldu bu yoldan devam et elini korkak alıştırma bınlar misket bidakine vali kebabı olsn
Pıntı kımmıs ondan baska neden olsunNeden merak ettin reco 😆
ulan bu sendende pintiymiş reco kimse bende şaşırdımMıktara kahkaha attım ama djdjdjjdjd
Niye hiç almamış gibi konuşma o miktarıMıktara kahkaha attım ama djdjdjjdjd
kendine rakip buldu kaçırırmıNeden merak ettin reco 😆
60 atsana bana recoPıntı kımmıs ondan baska neden olsun
2 sene once normal o mıktarda bu donemde 100 asagı dagıtan olmamalıNiye hiç almamış gibi konuşma o miktarı
Sotede suan sen fıx bırak atacam yarın60 atsana bana reco
Aahahaha adıyaman tütünü almayamı qitcen?60 atsana bana reco
Ben oldumu verırım sen bılmezsınulan bu sendende pintiymiş reco kimse bende şaşırdım
Battik olum Novada battı Getto da yaşama gidicem Gettooooo gettooooAahahaha adıyaman tütünü almayamı qitcen?
o zaman hiç olmadı sende reco ben de hep ver ver oldu hiç al al görmedimBen oldumu verırım sen bılmezsın
Vericimi oluyoruz dost bizo zaman hiç olmadı sende reco ben de hep ver ver oldu hiç al al görmedim
oha ne diyon dost ahmet gothe çakar gibi bişey mi bu o ne gettoBattik olum Novada battı Getto da yaşama gidicem Gettooooo gettoooo
Ozmn 199'tl atar sarı profilli ama kesinti sana ait olur🤣Battik olum Novada battı Getto da yaşama gidicem Gettooooo gettoooo
Emınmısıno zaman hiç olmadı sende reco ben de hep ver ver oldu hiç al al görmedim
Yo aslında hiç dagitilmamali benim attigim kişilerin yarısi konu açıp bikere dağıtım yapmayan adamlar keskin dayimi ayrı tutuyorum o yine gizlice sikistiriyo cebimize2 sene once normal o mıktarda bu donemde 100 asagı dagıtan olmamalı
dost bizler birer kıyıcıyızVericimi oluyoruz dost biz