- 8,529
- 4,319
- 113
Vermedi
Buna ödül var mi dost. Takip edemedim
Adamda biliyor gelmeyeceğini ona göre basıyor zatenKanka sankı evi arabayı basmışsın Bı De bizde r yok diyor hey allahım 😂😂
Olum sizin kafanizmi iyi aw ben normalde stake de dolarla oynuyan adamım promosyon var diye betcoda takılıyoruz bastığımız parada rakamı için değil adam basamazsin dedi bastık sen bizi daha tanimiyon hakkimkzda yorum yapiyonKanka sankı evi arabayı basmışsın Bı De bizde r yok diyor hey allahım 😂😂
Yok ben tektek bastan baktim. Bjk kaldi sadeceÖdül kazanmayip begenenlere dikkat et dost
Sen devam et ben senden çok etkilendimOlum sizin kafanizmi iyi aw ben normalde stake de dolarla oynuyan adamım promosyon var diye betcoda takılıyoruz bastığımız parada rakamı için değil adam basamazsin dedi bastık sen bizi daha tanimiyon hakkimkzda yorum yapiyon
Bol şans
Niye dost 700 az paramıAdamda biliyor gelmeyeceğini ona göre basıyor zaten
Rupi olmasın o 😂Olum sizin kafanizmi iyi aw ben normalde stake de dolarla oynuyan adamım promosyon var diye betcoda takılıyoruz bastığımız parada rakamı için değil adam basamazsin dedi bastık sen bizi daha tanimiyon hakkimkzda yorum yapiyon
Yahu dayı biz işi goy goya vuruyoruz adam iyice tassaga vurdu olayı enterasanNiye dost 700 az paramı