- 2,954
- 973
- 113
Hocam sms görüntüsü atar mısınsms içeriği nedir hocam link varmıydı
Hocam sms görüntüsü atar mısınsms içeriği nedir hocam link varmıydı
Aynenyanlıs okumadıysam yeni üye olupda sms i aktif edene yazıyor dimi ?
niye üzülüyon ödemez miUllllaaan ben ne bahtsız bedeviyim 117 lira veren oyunu 1000 yaptım sınırsız cekimli dediler 1000 bari cekiyim sigara param yok dedim çekim açılmadı daha biraz stres atiyim oyun onuyum dedim bakiyeyee bak 10 bin oldu böyle dünyanın ta....Ekli dosyayı görüntüle 419171
Maks 250 diyolarniye üzülüyon ödemez mi
250 sabitlenmesi normal frespin Max kazancı 250@Kostantinye bak millet hep aynı
Bu 10 k yi sana cekersem 3 1 ni bana verirmisn tanıdık varUllllaaan ben ne bahtsız bedeviyim 117 lira veren oyunu 1000 yaptım sınırsız cekimli dediler 1000 bari cekiyim sigara param yok dedim çekim açılmadı daha biraz stres atiyim oyun onuyum dedim bakiyeyee bak 10 bin oldu böyle dünyanın ta....Ekli dosyayı görüntüle 419171
Feda olsunBu 10 k yi sana cekersem 3 1 ni bana verirmisn tanıdık var
Kabul ediyorsan özel e yazUllllaaan ben ne bahtsız bedeviyim 117 lira veren oyunu 1000 yaptım sınırsız cekimli dediler 1000 bari cekiyim sigara param yok dedim çekim açılmadı daha biraz stres atiyim oyun onuyum dedim bakiyeyee bak 10 bin oldu böyle dünyanın ta....Ekli dosyayı görüntüle 419171
GERCEK DRAM BU IŞTE KENDI ANA PARANLA YAPAMAZSIN BUNU AK KADERE BAKUllllaaan ben ne bahtsız bedeviyim 117 lira veren oyunu 1000 yaptım sınırsız cekimli dediler 1000 bari cekiyim sigara param yok dedim çekim açılmadı daha biraz stres atiyim oyun onuyum dedim bakiyeyee bak 10 bin oldu böyle dünyanın ta....Ekli dosyayı görüntüle 419171
Bunla 3 oldu kumarinin Allah belasını versin usandım artikGERCEK DRAM BU IŞTE KENDI ANA PARANLA YAPAMAZSIN BUNU AK KADERE BAK
Çekebildin mi hepsini kankaUllllaaan ben ne bahtsız bedeviyim 117 lira veren oyunu 1000 yaptım sınırsız cekimli dediler 1000 bari cekiyim sigara param yok dedim çekim açılmadı daha biraz stres atiyim oyun onuyum dedim bakiyeyee bak 10 bin oldu böyle dünyanın ta....Ekli dosyayı görüntüle 419171
Talep olusturamadimki daha deniyecmdeÇekebildin mi hepsini kanka