Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu OdeonBet 20 FreeSpin Bet Değeri 5.4 TL Deneme Bonusu

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
482
260
63
Ben insanları anlamıyorum yav bakın bir sürü kişi demiş neden çekim kapalı hemen ardına çekim geldi demişsiniz ya arkadaşım insan demez mi nasıl çekim açıldı ne oldu ulan ilginç siniz ben de kapalı açılacak gibi de durmuyor nedir bu sizin nasıl açıldı
Dostum ilk önce sakin ol, çünkü bu soruyu yazan arkadaşlar senin gibi sanırım açıklama yapan arkadaşlarımın yazdıklarını görmeden sormuşlar halbu ki yukarıda neyden kaynaklı ve çözümün nasıl olacağı konusunda bilgi verilmiş örneğin ben o açıklamalara bakarak CANLİ DESTEĞE BAĞLANIP PARA ÇEKİM İŞLEMLERİNİ AÇTIRDIM VE O ŞEKİLDE ÇEKİM TALEBİ VERDİM.. Umarım bu yazdıklarımin sana ufakta olsa bir faydası olmuştur.. bol kazanç diliyorum sana.

Taytay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
105
43
Dostum ilk önce sakin ol, çünkü bu soruyu yazan arkadaşlar senin gibi sanırım açıklama yapan arkadaşlarımın yazdıklarını görmeden sormuşlar halbu ki yukarıda neyden kaynaklı ve çözümün nasıl olacağı konusunda bilgi verilmiş örneğin ben o açıklamalara bakarak CANLİ DESTEĞE BAĞLANIP PARA ÇEKİM İŞLEMLERİNİ AÇTIRDIM VE O ŞEKİLDE ÇEKİM TALEBİ VERDİM.. Umarım bu yazdıklarımin sana ufakta olsa bir faydası olmuştur.. bol kazanç diliyorum sana.
O dediğini yaptım zaten yine açılmıyor yani canlı tamam dedi ilettim dedi ama yarım saat oldu açılan birşey yok

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
482
260
63
O dediğini yaptım zaten yine açılmıyor yani canlı tamam dedi ilettim dedi ama yarım saat oldu açılan birşey yok
Tekrar bağlan yarım saat oldu ve para çekme modülüm açılmadı de hemen ilgileniyorlar bende ikinci de bağlanıp o şekilde açıldı

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,997
1,557
113
Ekli dosyayı görüntüle 418962

20 FreeSpin hediyeli, Tanışma Günleri başlıyor 🍭 SMS güvenliğini açacak olan tüm yeni üyelerimize Sweet Bonanza'da geçerli 20 FreeSpin 🎁
Minimum 100 TL - Max 250
Spin değeri 5.4 TL

Die duydum bi yerden deniyorum şimdi ben

Bakalim

Ferht35

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
72
10
8
Sevgili Oyuncu! Şu anda oyuncu hesabınızdan para çekme işlemi başlatmanıza izin verilmediğini lütfen unutmayın. Bende böyle yazıyor canlıya yazdım ilgili birime ilettim dedi Enkısa sürede tekrar kontrol edin ded

Taytay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
105
43
Tekrar bağlan yarım saat oldu ve para çekme modülüm açılmadı de hemen ilgileniyorlar bende ikinci de bağlanıp o şekilde açıldı
Mavi Bette nakit çekim yazıyor ordan mi çekim veriyoruz yoksa onda da mı canlıya bağlanıyoruz bilgi verirseniz sevinirim

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,871
5,190
113
çekim kapalı canlı destek hizmette değil üye olduk oynadık çekicez çekemiyoruz hayret

geverok

Masa tenisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
620
93
Kripto çeken varmi burdan

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀