- 71,436
- 43,939
- 113
Golü getiren basketi de getirir haydiiii sana güveniyorummGooool ben golü getirdim sıra baskette inşallah
Golü getiren basketi de getirir haydiiii sana güveniyorummGooool ben golü getirdim sıra baskette inşallah
1000e 1000 diyolar be abimyatırımmı yapman gerekiyormuş
Bizene seni tanımıyoruz yardımcı olamayız eskilerden Erhan diye bir abimiz vardı ona danışSorma abim be param kaldı sitede odemiyolar
o da doğru neydi can tango muOnun için hiçbir maçının tutmaması lazım
Teşekkür ederim dostGolü getiren basketi de getirir haydiiii sana güveniyorumm
O banlanmis duyduguma göre bu hesap lari o patlatiyomus bizzat eğitim aliyomus bu işler içinBizene seni tanımıyoruz yardımcı olamayız eskilerden Erhan diye bir abimiz vardı ona danış
boşver o zaman taoata çıkmış onlar, sen bana 20 tl gönder ben alırım onlardan paranı1000e 1000 diyolar be abim
Vay arkadaş güvendiğimiz karlara dağ yağdıO banlanmis duyduguma göre bu hesap lari o patlatiyomus bizzat eğitim aliyomus bu işler için
Jahahahhshshxhshshshwhshsboşver o zaman taoata çıkmış onlar, sen bana 20 tl gönder ben alırım onlardan paranı
Aynen 😂😂😂o da doğru neydi can tango mu
Forumda bara muappeti yabdigin için 1 ay panlisin apiboşver o zaman taoata çıkmış onlar, sen bana 20 tl gönder ben alırım onlardan paranı
19 TL var olur mu ?boşver o zaman taoata çıkmış onlar, sen bana 20 tl gönder ben alırım onlardan paranı
İnşallah saçların cokselmisHarika gidiyoruz nazar değmesin
Yapmaz yapmaz o iyi biriO banlanmis duyduguma göre bu hesap lari o patlatiyomus bizzat eğitim aliyomus bu işler için