- 11,413
- 15,295
- 113
tako diye bi yazılımcı varmış, slotta wild durdurucu program yapmış onunla çalışıyorlarmış haberi geldiO banlanmis duyduguma göre bu hesap lari o patlatiyomus bizzat eğitim aliyomus bu işler için
tako diye bi yazılımcı varmış, slotta wild durdurucu program yapmış onunla çalışıyorlarmış haberi geldiO banlanmis duyduguma göre bu hesap lari o patlatiyomus bizzat eğitim aliyomus bu işler için
Dm atim mi zost19 TL var olur mu ?
OlurDm atim mi zost
🧐😡tako diye bi yazılımcı varmış, slotta wild durdurucu program yapmış onunla çalışıyorlarmış haberi geldi
Yaaaa tavlama beni zost
Tmm60+ ol basket
Sadece rabbitbette çalışıyor ama programtako diye bi yazılımcı varmış, slotta wild durdurucu program yapmış onunla çalışıyorlarmış haberi geldi
sağlık olsun napalım 1 ay kafa dinlersiniz küfür eden kimse yok işte mis gibiForumda bara muappeti yabdigin için 1 ay panlisin api
Youtubede var yeni sahtekarlar yalandan bı yama yapmış üstünde şekerler baslata basiyo 4800 satın aliyo 6000 oduyo oyun gördünüz mü arkadaslar program ise yarıyor diyo ulan ya awq 🤣🤣🤣tako diye bi yazılımcı varmış, slotta wild durdurucu program yapmış onunla çalışıyorlarmış haberi geldi
Geldi sayılıfalanya maçında ilk yarı gol olur ve centar zadar maçının ilk yarısı 90.5 üst bin tl basıldı tutarsa hedef tamam
yok bi site daha vardı adını unuttum, parayı göndermediler bi konu açtım ağlaya ağlaya aradılar google da info olmuştu konuSadece rabbitbette çalışıyor ama program
1200 TL iyi para YouTube kanalının ismini versene sana zahmetYoutubede var yeni sahtekarlar yalandan bı yama yapmış üstünde şekerler baslata basiyo 4800 satın aliyo 6000 oduyo oyun gördünüz mü arkadaslar program ise yarıyor diyo ulan ya awq 🤣🤣🤣
Sensiz olmaz forum, bu pasket gelmezse böle isin a..gorumsağlık olsun napalım 1 ay kafa dinlersiniz küfür eden kimse yok işte mis gibi
Takosoftware dost1200 TL iyi para YouTube kanalının ismini versene sana zahmet