- 25,739
- 13,171
- 113
Bende bekliyorum ama.kimse.takmiyo 🤣Dost fix boş hala bizim
Bende bekliyorum ama.kimse.takmiyo 🤣Dost fix boş hala bizim
Yok be dost takılıyorum basvurmadik ki hiçSenin canın sağolsun bir daha çıkarsam hesabı vereceğim sana söz
Banada yazmiyor lar belki sana yazarlar dedim sana da yazmiyor larYaptırmıyorlar dost yazdırdık kendimkzi ama dm yazan yok
Kanka eğer şayet gelirse 728 ile son adım yapıyorum. Oda gelirse sana roll yaptırıyorum iki dostada özelden ulaşıyorum.Sıradaki rollcu benim bence dimi 🤣
O zaman yatalım biz sigarasız çekilmiyorBende bekliyorum ama.kimse.takmiyo 🤣
Teşekkürler dost kesene bereketKanka eğer şayet gelirse 728 ile son adım yapıyorum. Oda gelirse sana roll yaptırıyorum iki dostada özelden ulaşıyorum.
Oo hizlisin dost mevzu bitti diyorsun yaniTeşekkürler dost kesene bereket
Kızılyıldız ilk yarı çok bocaladi da alır.gibi vermez artık bu çeyrek. Bekliyorum dost 😍Kanka eğer şayet gelirse 728 ile son adım yapıyorum. Oda gelirse sana roll yaptırıyorum iki dostada özelden ulaşıyorum.
Mesaideyim bende 🤣O zaman yatalım biz sigarasız çekilmiyor
Gelsinde gerisini hallederizKızılyıldız ilk yarı çok bocaladi da alır.gibi vermez artık bu çeyrek. Bekliyorum dost 😍
7/24 çalışıyorsun para yok nasıl olacak bu iş ,Mesaideyim bende 🤣
Yani dost tabiatimiz bu 😁😁Oo hizlisin dost mevzu bitti diyorsun yani
Çekiliş yapılıyor reis - Yalan - neredeYalan ya aynı adamlara çıkarıp duruyorlar
Biliyordum böyle olacağını 😂😂😂Çekiliş yapılıyor reis - Yalan - nerede
Dost takılıyordum arkadaşa ya ben katılmadım bile o konuya ki dewaminda yazmıştım takılıyorum diye anında dikildinÇekiliş yapılıyor reis - Yalan - nerede