- 18,031
- 8,952
- 113
Havai fişek atmışlar la sahaya 😂😂😂 senin şansına ne diyeyimYeni rollcu secildigim.an yaşananlara bak
Havai fişek atmışlar la sahaya 😂😂😂 senin şansına ne diyeyimYeni rollcu secildigim.an yaşananlara bak
BaşladıAnlamadım ki agacim
Manyak bunlar ya cidden manyakHavai fişek atılmış sahaya
BaşladıManyak bunlar ya cidden manyak
Reis o nasıl iş oldu öyle anlamadım ki ben. Sana Dm attım dönüş yapmadın. Takip eden insanlar oldu. Şimdi onlara ayıp olmayacak mı. Ayrıca başından neden belirtmedin ki bu şartları şimdi söylüyorsun ilginç.@tekalali6767 dostum kazanırsan 1 adım daha yap 2500 bana 500 @ferdikadıoğlu na gerisi senin olsun
Hobballaaaa@tekalali6767 dostum kazanırsan 1 adım daha yap 2500 bana 500 @ferdikadıoğlu na gerisi senin olsun
Olmadı şimdi bu 😓Reis o nasıl iş oldu öyle anlamadım ki ben. Sana Dm attım dönüş yapmadın. Takip eden insanlar oldu. Şimdi onlara ayıp olmayacak mı. Ayrıca başından neden belirtmedin ki bu şartları şimdi söylüyorsun ilginç.
Ben isin parasinda değilim ama benim bildiğim bunları en başında söylemen gerekiyordu. Burada destek olan insanlara saygısızlık oldu bu başka bir şey değil.Yada gelirse 1500 bana 500 ferdiye gerisi senin olsun bol şans
Şimdi basladiMaç başlamadı da ne olacak belirsiz
5000 yap 500 yatır 250 çek diyo adam sanaBen isin parasinda değilim ama benim bildiğim bunları en başında söylemen gerekiyordu. Burada destek olan insanlara saygısızlık oldu bu başka bir şey değil.
Roll sahibi benim reis. Sonradan kurala karşıyım. Neyse en başında söylenir ona göre hareket edilir ki ben adama Dm attım nasıl yapalım diye dönmedi. Kuponun ortasında kural koyulmaz.5000 yap 500 yatır 250 çek diyo adam sana
Dostum o halde ben sana atmam gerekeni atarım ferdiye falan da atmam. Kimse kusura bakmasın burada.Mesajın en başını oku dostum gerisi rollcuye kalmış bişey muhatabınız o