- 15,965
- 5,466
- 113
Yani yaklaşık Dostum 😂Tam 3 saat olacak
Yani yaklaşık Dostum 😂Tam 3 saat olacak
Vallahi billahi artık ödülü alalım gidelim yeterRollde zaman akmis ak saat 10 bucuk
🙏😂Vallahi billahi artık ödülü alalım gidelim yeter
Ömer yine iyi bir tanesi vardı geçen adamları saat 6'da bir tuttu akşam sabaha kadar ve rol başarısı da oldu Onu takip edenler de kafayı yemişYani yaklaşık Dostum 😂
HahahahhahahaVallahi billahi artık ödülü alalım gidelim yeter
Samet mi 😂😂😂Ömer yine iyi bir tanesi vardı geçen adamları saat 6'da bir tuttu akşam sabaha kadar ve rol başarısı da oldu Onu takip edenler de kafayı yemiş
O adam degisik la aman puhahahaÖmer yine iyi bir tanesi vardı geçen adamları saat 6'da bir tuttu akşam sabaha kadar ve rol başarısı da oldu Onu takip edenler de kafayı yemiş
Aynen ben 3-4 saat takip ettim Baktım olacak gibi değil dedim Yatıyorum hiç takip etmedim biliyordum öyle bir şey olacağınıSamet mi 😂😂😂
2 hafta banlisin iyi aksamlarVallahi billahi artık ödülü alalım gidelim yeter
Yaşandı yaşandı o sametin ben büllüğüne o yüzden heves kalmıyor takip etmiyorumÖmer yine iyi bir tanesi vardı geçen adamları saat 6'da bir tuttu akşam sabaha kadar ve rol başarısı da oldu Onu takip edenler de kafayı yemiş
Ya ben de takip ettim bilmiyordum ki dedik Ekmek çıkar oradan bir şey çıkmadı. HahhahahauO adam degisik la aman puhahaha
Ben sonu görmek istedim inatçıyim 😂😂😂Aynen ben 3-4 saat takip ettim Baktım olacak gibi değil dedim Yatıyorum hiç takip etmedim biliyordum öyle bir şey olacağını
Aynen heves kalmıyorYaşandı yaşandı o sametin ben büllüğüne o yüzden heves kalmıyor takip etmiyorum
😂😂😂Yaşandı yaşandı o sametin ben büllüğüne o yüzden heves kalmıyor takip etmiyorum
Ama ben ona 50 kere dedim Çek bak 20k'daydı çekmedi yok 40k yapacağım Kaybet de gör dedim Ebenin terstenBen sonu görmek istedim inatçıyim 😂😂😂
Sen 2ci rolüne denk gelmişssi ilkini görsen 2ci yi takip etmezdinBen sonu görmek istedim inatçıyim 😂😂😂
ben yoktum ilki nasıldıSen 2ci rolüne denk gelmişssi ilkini görsen 2ci yi takip etmezdin
Görmüştür gari 😂😂😂Ama ben ona 50 kere dedim Çek bak 20k'daydı çekmedi yok 40k yapacağım Kaybet de gör dedim Ebenin tersten