- 35,564
- 15,756
- 113
Ama hak etti bu kadar adamı orada tutup da o şekil gitmenin anlamı yok ulan yapmışsın zaten sen daha ne zorluyorsun ki vermemek için zorlamıştır emin olGörmüştür gari 😂😂😂
Ama hak etti bu kadar adamı orada tutup da o şekil gitmenin anlamı yok ulan yapmışsın zaten sen daha ne zorluyorsun ki vermemek için zorlamıştır emin olGörmüştür gari 😂😂😂
Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün dostum konu aç bugün maxwin dede diye emi 😂😂😂Sen 2ci rolüne denk gelmişssi ilkini görsen 2ci yi takip etmezdin
Kesinn,,,👌Ama hak etti bu kadar adamı orada tutup da o şekil gitmenin anlamı yok ulan yapmışsın zaten sen daha ne zorluyorsun ki vermemek için zorlamıştır emin ol
5.5 saat takip ettim adam gitmiş çekiliş yapıp 20dk takip edenlere ödül atmış adminlerde o saatte uyuyordu tabi sametin konuda ne anası kalmıştır ne şeyi söven söveneydi ben tek kelime yazmadım konuya.ben yoktum ilki nasıldı
Elbet birgün dost el bet birgün o maxwini alcam suatım buranın prensesli prensi yapıcamSen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün dostum konu aç bugün maxwin dede diye emi 😂😂😂
namussuzluk yaptıgı ama5.5 saat takip ettim adam gitmiş çekiliş yapıp 20dk takip edenlere ödül atmış adminlerde o saatte uyuyordu tabi sametin konuda ne anası kalmıştır ne şeyi söven söveneydi ben tek kelime yazmadım konuya.
Sabrına hayranım 🙈5.5 saat takip ettim adam gitmiş çekiliş yapıp 20dk takip edenlere ödül atmış adminlerde o saatte uyuyordu tabi sametin konuda ne anası kalmıştır ne şeyi söven söveneydi ben tek kelime yazmadım konuya.
Hobaa yakışır 😍😍Elbet birgün dost el bet birgün o maxwini alcam suatım buranın prensesli prensi yapıcam
Para gelip geçiçi dost 2 gün sonra aldı başını işteSabrına hayranım 🙈
Ben belki swot oynasam maxwed çoktan almıştım slot oynamıyorum bazı kelimeler de yanlış oluyor ayıkın yani yazdığımı sesli yazıyorumElbet birgün dost el bet birgün o maxwini alcam suatım buranın prensesli prensi yapıcam
Aynen öyle dostum, doğru söze ne denir 👌Para gelip geçiçi dost 2 gün sonra aldı başını işte
Ak o kadar oynuyoz bie max verse sweet1000 tmm ha yok hic vermiyor versede şansa 2 bete verir simdiElbet birgün dost el bet birgün o maxwini alcam suatım buranın prensesli prensi yapıcam
Maxved maxwinin bir üstü sanırım he dostBen belki swot oynasam maxwed çoktan almıştım slot oynamıyorum bazı kelimeler de yanlış oluyor ayıkın yani yazdığımı sesli yazıyorum
Ya benim kadar oynayıp maxwin almayan yoktur allah bizim belamızı vermiş yukardan dede atarken tövbe yarabbi araya giriyorBen belki swot oynasam maxwed çoktan almıştım slot oynamıyorum bazı kelimeler de yanlış oluyor ayıkın yani yazdığımı sesli yazıyorum
Sweet 1000 ilk çıktığında 16 ya 1000x aldım dededen hiç almadım ben 500x görürsem cennetlgimAk o kadar oynuyoz bie max verse sweet1000 tmm ha yok hic vermiyor versede şansa 2 bete verir simdi
Sugar1000 i cok oynamiyoz bak onda inan ihtimal daha yuksek ama o da parayi hemn sker bitirir 1k satin al 23 lira verirSweet 1000 ilk çıktığında 16 ya 1000x aldım dededen hiç almadım ben 500x görürsem cennetlgim
Site odemedi miBen bı kere aldım sweet 1000 Max 46 k bilin bakalım ne olduu
Deneme bonusuyla mı aldıBen bı kere aldım sweet 1000 Max 46 k bilin bakalım ne olduu