- 25,369
- 9,759
- 113
Soydaş bende burdayımSen butro sehgec 250 er atimmi
Soydaş bende burdayımSen butro sehgec 250 er atimmi
Umut niye soyleniyon la kim oldugunu dayi gelmese bilmicwzAt dayı bayadir muhabbetimiz yok seninle benim parayı biraz fazlalaştir
Gizlilik kurallarını bozdun 500 borclusunUmut niye soyleniyon la kim oldugunu dayi gelmese bilmicwz
@Shellac çoklu üyelik var acil müdahaleSelamün aleyküm dayı nasılsın umut ben umutks41 dm mizi kirmizi yaparmisin seriden
Reis biz senden hiç rol alamadık 🤣 forumda bir ben varım heralde alamayanAz once 500 luk satin aldim 115 orana 138x atti burada kac kisiye odul var ve ne kadar
251 tlAt dayı bayadir muhabbetimiz yok seninle benim parayı biraz fazlalaştir
Hocam az önce kaslarımı gördün mü konunun gerginliği ile şiştilerGizlilik kurallarını bozdun 500 borclusun
Dünden kalan ben251 tl
Yok senden isterdik diye puhahaGizlilik kurallarını bozdun 500 borclusun
Dayı at bi 500lük bugün erken uyuyalımAz once 500 luk satin aldim 115 orana 138x atti burada kac kisiye odul var ve ne kadar
Dayım benim gene 1tl zam yapmış251 tl
1855753928 gönder gelsin dm atamiyoz sana 2500 at da rollingin kralını görsün forum251 tl
Bol şansbol şansımız olsun
Bol şansların olsun dost yazdığın gibi gelsinbol şansımız olsun
Celta vigo deplasman 1.5 üst 3.00 oran vur krallll ses gelsinbol şansımız olsun
Bol sans dost 2 mac 1.3 sec bir 3k dhaa vur bitssin cevrim bencebol şansımız olsun
Gördüm canım çok beğendimHocam az önce kaslarımı gördün mü konunun gerginliği ile şiştiler
Tebrikler 15 k mı yapıyorAz once 500 luk satin aldim 115 orana 138x atti burada kac kisiye odul var ve ne kadar