- 1,853
- 207
- 63
tesekkurler hepinize bol sansEvet Dostum güncel
tesekkurler hepinize bol sansEvet Dostum güncel
🙈😍Dayi hic odul yok alalim puhaha
Esir mi alindiniz yine ))Dayi hic odul yok alalim puhaha
Riva ederiz dostum yine gel hep geltesekkurler hepinize bol sans
Kanka parayi cekmek istemiyon mu la ben işte acele edip kaybediyom mac 1 de bitiyor bol sanstamamen hissiyat dostlar 11 maçlarına bir kombine yaparız
TebriklerAz once 500 luk satin aldim 115 orana 138x atti burada kac kisiye odul var ve ne kadar
Samete benzemiyor Dost😂Esir mi alindiniz yine ))
Selamün aleyküm dayı nasılsın umut ben umutks41 dm mizi kirmizi yaparmisin seridenEsir mi alindiniz yine ))
Helal soydaş TebriklerAz once 500 luk satin aldim 115 orana 138x atti burada kac kisiye odul var ve ne kadar
Kendi istegimizle ama simdiki mac 1 de bitiyor dayi bayilirim ben o saate puahhabaEsir mi alindiniz yine ))
Dün 3 kişiye roll yaptırdın hepsi kaybetti ben yine kaldımEsir mi alindiniz yine ))
Sen butro sehgec 250 er atimmiSelamün aleyküm dayı nasılsın umut ben umutks41 dm mizi kirmizi yaparmisin seriden
Helal olsunAz once 500 luk satin aldim 115 orana 138x atti burada kac kisiye odul var ve ne kadar
Bu sefer bende varımSen butro sehgec 250 er atimmi
At dayı bayadir muhabbetimiz yok seninle benim parayı biraz fazlalaştirSen butro sehgec 250 er atimmi
Helal dayiSen butro sehgec 250 er atimmi
Sen nasıl dersen Dost 🙏Sen butro sehgec 250 er atimmi
Bu oyun ya maks veriyor ya 10x veriyor orta ödeme yapsa denenirSugar1000 i cok oynamiyoz bak onda inan ihtimal daha yuksek ama o da parayi hemn sker bitirir 1k satin al 23 lira verir