- 67,547
- 39,867
- 113
Harbi macta hicbisey yokBunlara lisans vereni dürteyim
Harbi macta hicbisey yokBunlara lisans vereni dürteyim
Sen ne dersen dostum fazla zorlamadan 🙏beyler 7.5k çekim vericem sonuçlanınca 2 arkadaşa 250 atalım roll bakiyesi herkese vermek isterim ama elimden bu geliyor kusura bakmayın
1k 1k basketlere bassan bence en az 12k olurdu ksimetbeyler 7.5k çekim vericem sonuçlanınca 2 arkadaşa 250 atalım roll bakiyesi herkese vermek isterim ama elimden bu geliyor kusura bakmayın
Sanki her iki taraf zorla çıkmış maça,furbol katili bunlar dostHarbi macta hicbisey yok
O iki arkadaşı da söyle de Ömer ona göre takip edelim zaten 3-4 kişi burada Kaç saattir takip etti sıkıntı yok yani kafandan kim geçiyorsa söyle de onu ona göre yatalımbeyler 7.5k çekim vericem sonuçlanınca 2 arkadaşa 250 atalım roll bakiyesi herkese vermek isterim ama elimden bu geliyor kusura bakmayın
Yapkral
İngilizler her daim böyle ya canları isterse,bizi buldu namussuzlarAlaves de kg de oldu o gelir ama bu ingiliz itleri napıyor sahada anlamış değilim
Aga 2 kisi sec 1 adim yapip birine ulassin iste bence
Ben hakkımı suvata devrediyorum dost senin içinde uygunsaiki kişiye vereyim ikiside roll açsın başarılı olursa kalan iki kişiye versin
Yav bi sus artik tekli mi o sankiAlaves korner 6
Devir daim iptalYav bi sus artik tekli mi o sanki
Oo vurdun demekBen hakkımı suvata devrediyorum dost senin içinde uygunsa
Sende bana devret dost jsjsjsOo vurdun demek
Ben de kaybedecem sen de kaybedecen aramızda lafı mı olur puahahhaOo vurdun demek