- 67,547
- 39,867
- 113
Kanka sende duruyon duruyon en can alici noktada cikiyon ortaya puajhahSende bana devret dost jsjsjs
Kanka sende duruyon duruyon en can alici noktada cikiyon ortaya puajhahSende bana devret dost jsjsjs
Nbae 1 kupon yapalim sabaha mutlu uyandigimiz cok olduBen de kaybedecem sen de kaybedecen aramızda lafı mı olur puahahha
Bu anlar için yaşıyorum kankaKanka sende duruyon duruyon en can alici noktada cikiyon ortaya puajhah
Burnley 4 oldu suvat ağla
[/ genoa'nın 3 oranı vardı kafayı yiyeceğim ya baktım 3 oranı var ulan dedim para olsa Bütün parayı basardım vallahi ya bir bir ya 2-0 diyordum ya
Tmm dost bunlar kazanirsa digerleine ulassin iste efkaladeyi ben aldimböyle çıktı beyler
2 si de dostum onlar kazanır bende 🥰👆var ol Ömer dost yüreğine sağlık gönül isterdi ki 75 k çek ama olmadıböyle çıktı beyler
Desene Bereket Kral bana çıkmışböyle çıktı beyler
Ikimize çıktı Nasıl İştir lanTmm dost bunlar kazanirsa digerleine ulassin iste efkaladeyi ben aldim
Tabii sen kupon yaptın rahatsın ben sabahtan beri kupon yapamadımMuroo cok takiyon takma
Alabilir misin ?Tmm dost bunlar kazanirsa digerleine ulassin iste efkaladeyi ben aldim
Aga ben efkaladeye sen sahgece atariz basarirsak iste ben 1 adim yapicam roll sahibi oyle dedi roll yapin ulasin onlaraIkimize çıktı Nasıl İştir lan
RahatAlabilir misin ?
Ömer Fix mi atalım yoksa payko muböyle çıktı beyler
Sıkıntı yokAga ben efkaladeye sen sahgece atariz basarirsak iste ben 1 adim yapicam roll sahibi oyle dedi roll yapin ulasin onlara