- 2,693
- 1,658
- 113
Bizimde var mı2 orana bas gelsin sonra istersen 20 orana bas la onunda fikri onemli sonucta kazanirsan onunda payi var
Bizimde var mı2 orana bas gelsin sonra istersen 20 orana bas la onunda fikri onemli sonucta kazanirsan onunda payi var
Gör gör @Muroo1988 😅😅 şaka bir tarafa kalbinin sesini dinle en olurundan yapıştir mâkul olsun 😅😅😅2 orana bas gelsin sonra istersen 20 orana bas la onunda fikri onemli sonucta kazanirsan onunda payi var
Yok dost bu 4 kisi baya baya baya takip etti sen sonda geldinBizimde var mı
Tmm ben karismiyom muroYa Suat öyle bir şey diyorsun ki şimdi kardeşim Ben şimdi ne Orana basacağımı burada mı soracağım yani Onu mu söylemeye çalışıyorsun
Kral Orana basacağımı kimseye sormam bir İkincisi kazanırsam zaten sana DM yakarım emin ol ekran atarım sana oynadığım maçı görsel olarakGör gör @Muroo1988 😅😅 şaka bir tarafa kalbinin sesini dinle en olurundan yapıştir mâkul olsun 😅😅😅
Kanka roll yapin dedi zaten buraya atariz gelirse ulasiriz la bu kadar bu konudan devam ederizKral Orana basacağımı kimseye sormam bir İkincisi kazanırsam zaten sana DM yakarım emin ol ekran atarım sana oynadığım maçı görsel olarak
O da olur Sıkıntı yok zaten Şah atacağım olursa yol parasıKanka roll yapin dedi zaten buraya atariz gelirse ulasiriz la bu kadar bu konudan devam ederiz
Dostum azıcık sinirlerin yıpranmış normaldir kaç saattir buradayız gülüp eğlendik bu bana emin ol yeter şu zor gunlerimde @butragueno dost kötü bir şey demedi zaten,sikintida yok,yok yere sıkma kendini seviliyorsun vesselam, haydi iyi geceler dostlar, şimdiden bol şanslar 🙏🍀Kral Orana basacağımı kimseye sormam bir İkincisi kazanırsam zaten sana DM yakarım emin ol ekran atarım sana oynadığım maçı görsel olarak
Nereye daha karpuz kesicezDostum azıcık sinirlerin yıpranmış normaldir kaç saattir buradayız gülüp eğlendik bu bana emin ol yeter şu zor gunlerimde @butragueno dost kötü bir şey demedi zaten,sikintida yok,yok yere sıkma kendini seviliyorsun vesselam, haydi iyi geceler dostlar, şimdiden bol şanslar 🙏🍀
@omer0978 yüreğine sağlık dostum seninde
Yazamiyon mu direktsuvat dm
Burdayım Dost kahve yapayımNereye daha karpuz kesicez
1k miz nerde puahhha o 1k 100k olacakti hissediyodum@butragueno Her Masadasın suatım Teşko Vip 4 Oldun
Hoş geldin dostum 🖐@butragueno Her Masadasın suatım Teşko Vip 4 Oldun
Şimdi Birinden Alırız Üyelik Ücreti Suatım sıkma Canını1k miz nerde puahhha o 1k 100k olacakti hissediyodum
Bu saatte bulamazsin novacigim@nişantaşı Dayıcım Dm Gelirmisin
yazamıyomYazamiyon mu direkt