- 43,684
- 47,566
- 113
neden laaa Herneyse Para Atıcaktım Ona Sansına Kussun puahahaBu saatte bulamazsin novacigim
neden laaa Herneyse Para Atıcaktım Ona Sansına Kussun puahahaBu saatte bulamazsin novacigim
Asabi reis nasılsın durumlar nasılneden laaa Herneyse Para Atıcaktım Ona Sansına Kussun puahaha
Kesin oyledirde yoktur o sen bana at ulastiriim elden eleneden laaa Herneyse Para Atıcaktım Ona Sansına Kussun puahaha
Durumlar Suatın Kazanmasına Bagla Kazanırsa iyiyiz Efkalade nin EfkindeAsabi reis nasılsın durumlar nasıl
kızıyor Sonra Birine Attık oyle Senı Tenzi ederek soyluyorum Nişantası geldimi para Ne parası dedi adama attım sana atsın diye yoo gelmedi Dedi 2 kere gonderdık suatımKesin oyledirde yoktur o sen bana at ulastiriim elden ele
Tersini oynayassim var aslinda birimiz kesin kazanirz puhahahAdam çekim vermiş çekim gelsin bir tane Brezilya maçı var kafamda şu an her türlü içerde
O zaman ikimizinde durumlar kötü..Durumlar Suatın Kazanmasına Bagla Kazanırsa iyiyiz Efkalade nin Efkinde
koparırız Sımdı Birini Sen urgancıyla gezme Benı dınleO zaman ikimizinde durumlar kötü..
O unutkan yaslandi normal hem seni kandirmistir puahhah bir daha at diye dayicigim gencken cok canlar yakardikızıyor Sonra Birine Attık oyle Senı Tenzi ederek soyluyorum Nişantası geldimi para Ne parası dedi adama attım sana atsın diye yoo gelmedi Dedi 2 kere gonderdık suatım
Dün sabah 2klık ettik adamı iki nasipsize roll şansı tanıyorkoparırız Sımdı Birini Sen urgancıyla gezme Benı dınle
Yapalım mı öyle birinizden biri kazansınTersini oynayassim var aslinda birimiz kesin kazanirz puhahah
İlk adım nerde terim urganı bağladı beni bekliyor hadiO unutkan yaslandi normal hem seni kandirmistir puahhah bir daha at diye dayicigim gencken cok canlar yakardi
Sacmalama la yok yok bir adimda gideriz laYapalım mı öyle birinizden biri kazansın
Kesene bereket Kral geldiyolladım dostlar bol şanslar
Eyvallahyolladım dostlar bol şanslar
hadi ama sinirleniyorum suvatımEyvallah