- 5,564
- 10,009
- 113
Geçer geçer burası playoff burda savunmayı en iyi yapan şampiyon olucakŞöyle bir iki dakika boş geçse mis gibi olur
Geçer geçer burası playoff burda savunmayı en iyi yapan şampiyon olucakŞöyle bir iki dakika boş geçse mis gibi olur
O biraz riskli geliyor bana play off da olsa bakalım hangi maç üstün patlamasını yapicak onu merak ediyorumParan varsa maçın baslamasına 12-14 saat önce alacan baslamaya yakın 3-5 barem düsüyo
Tabiiki business classAnlaşıldı lobiden yer ayirmissin kendine,,arka koltuğa gitmiyek diyosun
Bende onu merak ediyom biri yapacaktaO biraz riskli geliyor bana play off da olsa bakalım hangi maç üstün patlamasını yapicak onu merak ediyorum
Lütfen uzak dur kuponumdanKupon ıcerde dagilin
Dagalin zaten gelmisLütfen uzak dur kuponumdan
Tamam sizin şeyinizi şey argo kullanmak istemiyorumDagalin zaten gelmis
Eğer milwa ikinci per farkı acarsa gerisi kolaya bağlanır diye düşünüom genelde ole yapıyolar51 bitmiş her per 51 çıkması dileğiyle 😅
2.per önemli dediğin gibiEğer milwa ikinci per farkı acarsa gerisi kolaya bağlanır diye düşünüom genelde ole yapıyolar
herşeyin sonunı belirleyici per😁2.per önemli dediğin gibi
Takipteyizherşeyin sonunı belirleyici per😁
İy 108 bitcek bilgi geldi bana60 i geceler bence en baba 110 çıksa ikinci yarı 120 zor yani
Hatice önemli elbet,,,ama netice daha önemli...sen rahat ol..4 deki maça bakacaz,,dananın kuyrugu orada kopacakherşeyin sonunı belirleyici per😁
Boşa takip edersin sizi görmeyecegim beyfendiTakipteyiz
Dumanbette 170 varmış 2. Çeyrek 56 alt aldimİy 108 bitcek bilgi geldi bana