- 5,564
- 10,009
- 113
O ayrana töbe etmiş dost ayran kapağı hic şanslı gelmiyormus😀
Slm 😆😆😆😆😆
MaçtaUSER=82712]@mertinho50[/USER] seni buldu fost zatenPhi maço hariç 4 gündür tüm maçlar 1 alt bitiyor ne garip bi lig bu taraf bahsi oynayan 4-5 gündür parayı koydu
Öyle bı iştahlı söylüyorsun ki,,sanırsın kizlar bekliyor dercesine...ne diyek para varsa herşey beklet bizi..hele bı kazan...gerekirse uçağı iptal eder,,,cubbelinin jet skyisini satın alırız ddDdddAcele yok maclar bekliyor hazır
Paran varsa yavaş akar sana zaman😂😎Öyle bı iştahlı söylüyorsun ki,,sanırsın kizlar bekliyor dercesine...ne diyek para varsa herşey beklet bizi..hele bı kazan...gerekirse uçağı iptal eder,,,cubbelinin jet skyisini satın alırız ddDddd
Taraf değilde handi daha cokPhi maço hariç 4 gündür tüm maçlar 1 alt bitiyor ne garip bi lig bu taraf bahsi oynayan 4-5 gündür parayı koydu
Sen kazanirsan olacak ))dDParan varsa yavaş akar sana zaman😂😎
Geçmiş olsun gardasimA.k benim duman bet yatmış nasılsın 60 attılar ya
Szedemi yavaş akacakSen kazanirsan olacak ))dD
Demiştm sana bu per gözümü korkutuyor dyeA.k benim duman bet yatmış nasılsın 60 attılar ya
111 bitti dayıcım dedigimiz sayının 2 fazlası bittiIlk yarı bitdi
Bende dedim taş çatlasın 60 çıkar diye zorla üst yapcan maçı haDemiştm sana bu per gözümü korkutuyor dye
Sende yazmıstın 110 diqer iki per 120 cıkmaz diye 🤣Bende dedim taş çatlasın 60 çıkar diye zorla üst yapcan maçı ha
3 fazla 108 demistin111 bitti dayıcım dedigimiz sayının 2 fazlası bitti
2-3 sayı icin bizi kırma dayıcım3 fazla 108 demistin