- 1,458
- 1,252
- 113
Betcolardan bir farkımız olsun 🤣Beş kişiye 200₺ tamamdır yeterki gelsin 😂
Betcolardan bir farkımız olsun 🤣Beş kişiye 200₺ tamamdır yeterki gelsin 😂
Doğru diyorsun bi ara bende iyi bi miktar kazandım 20 30k dan fazla dagitmisimdir yardım ettiğim adam para kazanmış bi ara ben hariç herkese dağıtım yapmıştı 😂Olsa olurdu geçenlerde 10 kişiye 250₺ dağıttım,😂 sonra herkes kör ama sakat oluyor bize gelince 🙃
🤣🤣🤣Kapımız her zaman açık dost varsa sıfıra kadar yoksa donumuz var
Başlamaycam kiiiBaşlasın artık şu maç
2 gol kaldı negatif verme@omrkrz363 dost 2 nba de geliyor keşke hiç buna bulasmasaydin atsaydin birine hem daha yüksek orandi
Yani ayıp denen bir şey var kimarsa kumar adabı var bunundaDoğru diyorsun bi ara bende iyi bi miktar kazandım 20 30k dan fazla dagitmisimdir yardım ettiğim adam para kazanmış bi ara ben hariç herkese dağıtım yapmıştı 😂
Kanka ben yarım sayıyla kupon yatarsa kendime gelemem🤣 NBA oynamadım hiç sevmiyorum takip etmesinide@omrkrz363 dost 2 nba de geliyor keşke hiç buna bulasmasaydin atsaydin birine hem daha yüksek orandi
Gardasim gece gittimm cebimdeki son parayı atmye attım..dedim bugün birşey olacak hissediyorum dedim...neyse eve gelene kadar parayı yedim..kayıp bonusu aldım...eve girince oto dedeye girdim 1 TL den..son umud buya frese girdi,dedim tamam geri dönüş başlıyor derken bı anda 100x şimşek gibi çaktı,telefonun sesi ışığı değişti aha vurdum dedim..MK bir kez bile takla atmadi,,ardından inadına taklalar attı..ve daha 11 fress var düşün ne verirdi.. ve şuan telefonumun camı kırık yaziyirum...bakma burada guldugumuze...Benim 1 tane kupon tutmadı şu 4 aydır dağıtım yapacak gücüm de yok nasıl yapacaz ihtiyarrr
Neyse boşver şu maçı getirelim de geceyi kapat sendeYani ayıp denen bir şey var kimarsa kumar adabı var bununda
Reis kafadan geçen 15 kişi ye dağıttım yarısı selam vermiyor xnsnnsskksBetcolardan bir farkımız olsun 🤣
İşte aradigim msj...ama önce 7 gol lazım ))dDOlsa olurdu geçenlerde 10 kişiye 250₺ dağıttım,😂 sonra herkes kör ama sakat oluyor bize gelince 🙃
Dede oynamadigim için bilmiyorum dayı da bu nasıl dede 🤣Gardasim gece gittimm cebimdeki son parayı atmye attım..dedim bugün birşey olacak hissediyorum dedim...neyse eve gelene kadar parayı yedim..kayıp bonusu aldım...eve girince oto dedeye girdim 1 TL den..son umud buya frese girdi,dedim tamam geri dönüş başlıyor derken bı anda 100x şimşek gibi çaktı,telefonun sesi ışığı değişti aha vurdum dedim..MK bir kez bile takla atmadi,,ardından inadına taklalar attı..ve daha 11 fress var düşün ne verirdi.. ve şuan telefonumun camı kırık yaziyirum...bakma burada guldugumuze...
Ekli dosyayı görüntüle 636562Gates of Olympus — Win Replay
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!vkptrg.yjmelqvefm.net
12 gol çıkmaz beİşte aradigim msj...ama önce 7 gol lazım ))dD
Ya işte onlarda kör topal oluyor nedense en büyük şike NBA de dönüyorDetroit alt olmuş la 3 dk sayı cikmadi
Hani bize bal parmakReis kafadan geçen 15 kişi ye dağıttım yarısı selam vermiyor xnsnnsskks
Hani sen slotculuydun NBA anlamazdin yakaladımYa işte onlarda kör topal oluyor nedense en büyük şike NBA de dönüyor