- 21,241
- 11,534
- 113
5 gole 2 dk uzatma
Sendemi caycisin Ömer.oyle böyle çay içmiyorum be bro hunharca içiyorum günde ortalama 3 demlik içiyorum tek başıma bazen 4Dayı cay demliyorum gece uzun gibi 🤣
Maç sonu Ödül listesimi bu...Teprikler
Abartma mk dndjdjsjnsdjHadi beş bir🤣
Maalesef dayı kansızlık da yapmıyor şifa şifa 🤣Sendemi caycisin Ömer.oyle böyle çay içmiyorum be bro hunharca içiyorum günde ortalama 3 demlik içiyorum tek başıma bazen 4
Sendemi caycisin Ömer.oyle böyle çay içmiyorum be bro hunharca içiyorum günde ortalama 3 demlik içiyorum tek başıma bazen 4
aynı bizim gibi gardasim buda )Dayı cay demliyorum gece uzun gibi 🤣
İçkiden bin katlı iyidir..dewam yeğen,,goll da geldi keyif başlıyor artık..55/69 da iki goldaha gelir ,demlik biterMaalesef dayı kansızlık da yapmıyor şifa şifa 🤣
TamamDiş fırçalamaya gidiyom
DdddsdDiş fırçalamaya gidiyom
Kesene bereket dost 100 TL zorlamasınGelirse beş kişiye 100₺ ve roll sonlanır 🤑. DM atana atmam haberiniz ola teşekkür ediyorum simdiden destekleniriniz için 😂
Uyuyacaklar uyusun cayimizi rahat icek diyorsun... ...Gelirse beş kişiye 100₺ ve roll sonlanır 🤑. DM atana atmam haberiniz ola teşekkür ediyorum simdiden destekleniriniz için 😂
Kanka zorlamaz da kişi sayısı artsın diye 🤣Kesene bereket dost 100 TL zorlamasın