- 5,386
- 1,993
- 113
2.ve 3.gol aynı dakika atıldı yazıyor wtfDepe 1 gol girmek riski azaltırdı aslında
2.ve 3.gol aynı dakika atıldı yazıyor wtfDepe 1 gol girmek riski azaltırdı aslında
O zamana kadar beklersek yarın uyanıp da kod alamayız ihtiyar geçim kaynağımızSabah ezanı okunur woon olana kadar...3gol lazım )))))
Hee gol atıp peşine penaltı almışlar santradan2.ve 3.gol aynı dakika atıldı yazıyor wtf
Oranı yüksek riskli geldi ilk yarı atarlarsa olur gibiDepe 1 gol girmek riski azaltırdı aslında
Alışınca öyle yiyor karilar,arka arkaya )2.ve 3.gol aynı dakika atıldı yazıyor wtf
İlk yarı 1 gol şart yoksa çok zorOranı yüksek riskli geldi ilk yarı atarlarsa olur gibi
PuahhahahahhahaahbaAlışınca öyle yiyor karilar,arka arkaya )
Önemli olan gönüllerini yapmak,,basarirsak daha yokmu der,arka arkaya yine yerler
Bana diyene bak şair oldun karıları görünceAlışınca öyle yiyor karilar,arka arkaya )
Önemli olan gönüllerini yapmak,,basarirsak daha yokmu der,arka arkaya yine yerler
Evet olur inşallahİlk yarı 1 gol şart yoksa çok zor
Umarım reis buraya kadar geldi iş son adım gitmesinEvet olur inşallah
Ömer sağolsun uykumuzu açtı,,Bana diyene bak şair oldun karıları görünce
Beni karilarda sever dayı 🤣Ömer sağolsun uykumuzu açtı,,
Çil çil paraları karilara saçti..
Olsun be ömerim,,olsunda bı umut kupon paralarımız çıksın bizimde )Evet olur inşallah
DiyosunnBeni karilarda sever dayı 🤣
Belli zaten,,para kimdeyse karılar onda,,bize gelen giden yok ) dDBeni karilarda sever dayı 🤣
Onunda hakkını verirsin ihtiyar qkjdwiisiqaBelli zaten,,para kimdeyse karılar onda,,bize gelen giden yok ) dD
Bı zil çalsa kesinlikle kapıda post biyikli çıkar bahtimiza
Net diyorum aynı dakika da gol attıklarını görsem aldirtmazdim ayarlı duruyor maçSan diego karilarina 500 at dedim tek gole kalmıştı simdi