- 94,284
- 50,714
- 113
Dünkü konu neydi bro hala hatirlayamiyorum beynim yandi yahu13925 tl para kazanmışsın 10 kişiye 50 tl falan diyon aksjfkaslfjka aman ha 925 i dağıtırsın senle dün orada neden dalga geçildiğini şimdi daha iyi anlamışlardır
Dünkü konu neydi bro hala hatirlayamiyorum beynim yandi yahu13925 tl para kazanmışsın 10 kişiye 50 tl falan diyon aksjfkaslfjka aman ha 925 i dağıtırsın senle dün orada neden dalga geçildiğini şimdi daha iyi anlamışlardır
😂😂Zoruna gitmiş kabullenemiyor işte hep ben dıyor hep ben sadece ben Ula tek ben ben dıyor bazıları ha kimse ustune alınmasınRahatsız la bebe. İşi gücü yok bana satasiyor. Dağıtacak adam parayı dağıtacak birini arıyor bulamadı bende ben dağıtırım dedim, bana diyor ki ayıp değil mi 27 yaşında adamsın la ne alaka
Reıs benim onu deme sebebım konu basında yoksun kendını araya sokmaya çalışıyorsun 700 mesajın var parayı alıp kacmayacagın ne malumRahatsız la bebe. İşi gücü yok bana satasiyor. Dağıtacak adam parayı dağıtacak birini arıyor bulamadı bende ben dağıtırım dedim, bana diyor ki ayıp değil mi 27 yaşında adamsın la ne alaka
Yeterince borumuz var 70 lik 63 lük 50 lik . Adet ve çap söyle biz itina ile döşeriz dostHazır borular elindeyken burda bir kaç yavşak var onlara da döşesen hayra girersin
Olum ben hırsız mıyım 500 lira alıp kaçacağım uslubun çok yanlış bak böyle itibarsızlaştırma insanları senin olmayan para için parası olandan fazla savaş vermeReıs benim onu deme sebebım konu basında yoksun kendını araya sokmaya çalışıyorsun 700 mesajın var parayı alıp kacmayacagın ne malum
Kim onlar?bı nickleri varmı?sen forumda 1 etkinlik actinmi gelirse çekiliş rolling falan yaptinmi bisilerYoooo oyle deme burda 3 4 kısı var yamyam tayfa onlara hesap vereceksin dagıtırken cekilisleri onlar belirleyecek falan filan
Alıp kaçanların hepsi böyle diyordu 😁Olum ben hırsız mıyım 500 lira alıp kaçacağım uslubun çok yanlış bak böyle itibarsızlaştırma insanları senin olmayan para için parası olandan fazla savaş verme
Kankam onlar bellerini incitir 30 yeter kelle hariçYeterince borumuz var 70 lik 63 lük 50 lik . Adet ve çap söyle biz itina ile döşeriz dost
yok dost onla alakalı değil genel olarak dağıtım yapmayadabilir istemese buraya bile atmazdi kuponu genel olarak dedimAdam kendi dedi bro dagitcam.diye kimse para istemedik bol sans yazıp gitmiştim bn
Adama niye kızıyon kanka haklı adam sende gece gunduz burda dilen mesaj sayın artsın ondan sonra söz hakkın olsun senindeOlum ben hırsız mıyım 500 lira alıp kaçacağım uslubun çok yanlış bak böyle itibarsızlaştırma insanları senin olmayan para için parası olandan fazla savaş verme
@Leggionaire bak bu adamda çok ıyı adamdı 600 lirayı aldı kactı üzerine alınma burda guvenılcek bır kaç kısı varOlum ben hırsız mıyım 500 lira alıp kaçacağım uslubun çok yanlış bak böyle itibarsızlaştırma insanları senin olmayan para için parası olandan fazla savaş verme
Beni başkası alakadar etmez de adam dağıtması için adam arıyor mevzu o lanet olsun nerden yazdık laAlıp kaçanların hepsi böyle diyordu 😁
Tilki kuyruğu var. Kafası kalın gelirse keseriz dost. Müsterih olKankam onlar bellerini incitir 30 yeter kelle hariç
Acmadım canım benım Ama dilenmiyorum da sen neye ustune alındın yaran mı varKim onlar?bı nickleri varmı?sen forumda 1 etkinlik actinmi gelirse çekiliş rolling falan yaptinmi bisiler
600 lira ile miami ye taşınmış diyorlar doğru mu ? Villa falan almış@Leggionaire bak bu adamda çok ıyı adamdı 600 lirayı aldı kactı üzerine alınma burda guvenılcek bır kaç kısı var
Bana dedi dağıt diye brom ilk sayfada söylemişti 10.kisye 50 at diyince ben çekildim aradan 10 işlem yapamam o sıkıntı olurdu işleme falan takilirz gerek yok.Beni başkası alakadar etmez de adam dağıtması için adam arıyor mevzu o lanet olsun nerden yazdık la
Ada satın almış ordan600 lira ile miami ye taşınmış diyorlar doğru mu ? Villa falan almış
Off daha datlı olur)Tilki kuyruğu var. Kafası kalın gelirse keseriz dost. Müsterih ol